Review: Vind Je Ideale Baan Met Deze eCursus

Review: Vind Je Ideale Baan Met Deze eCursus

Vind jouw droombaanHeb jij ook moeite met het vinden van de ideale baan? Dan raad ik je aan om zeker verder te lezen, want in dit artikel laat ik je zien hoe je de perfecte baan vind met de eCursus Vind Je Ideale Baan.
Om elke dag met veel plezier naar je werk te gaan is het belangrijk dat je een baan vind die goed bij jouw leven en jouw karakter past en je moet nooit genoegen nemen met minder.
Omdat ik zelf ook veel succes heb gehad dankzij deze cursus en veel nieuwe inzichten heb gekregen wil ik jou van harte aanraden deze ook eens te proberen!

eCursus Vind Je Ideale Baan

Laten we beginnen met wat je allemaal gaat leren in de cursus Vind Je Ideale Baan:

 • Je echte passie ontdekken
 • Van je hobby je werk maken
 • In jezelf geloven
 • Je talenten ontdekken
 • Ontdekken wat je nu precies zoekt
 • Hoe je (meer) geld kunt verdienen met je hobby

Dit ga je allemaal leren en de maker van deze training, Frank de Moei, belooft je zelfs dat je gegarandeerd succes gaat hebben als je deze cursus volgt.

Wie is Frank de Moei?

Frank de MoeiFrank de Moei is een professionele life-coach en een expert in het begeleiden van mensen die een grote (positieve) verandering in hun leven willen doorvoeren.
Zo heeft hij naast deze eCursus ook nog een training waarin hij je helpt Blijvend Zelfvertrouwen te ontwikkelen en de eCursus Nooit Meer Zorgen of Stress waarmee jij je leven zorgen- en stressvrij kun maken.
Hij is een gediplomeerd trainer en life-coach en is aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).
Dankzij zijn jarenlange ervaring op het gebied van training, coaching en persoonlijke ontwikkeling is hij de ideale persoon om jou te helpen de stappen in je leven te nemen die nodig zijn om jouw ideale baan te vinden.

Wat ga je ontdekken in deze training?

De eCursus Vind Je Ideale Baan bestaat uit 3 verschillende modules en trainingen die ik hieronder met je ga doornemen.
Om te beginnen is waarschijnlijk het belangrijkste aspect wat je nodig hebt dat je het ook echt moet willen en dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging in je (in het slop geraakte) carrière.

#1: Jouw passie en talent ontdekken

Je leert je echte passie te ontdekken die je nu nog niet weet en jouw specifieke talenten en vaardigheden waar je nog nooit over nagedacht hebt.
Vervolgens ga je leren hoe je deze passies, talenten en vaardigheden kunt bundelen en in kunt zetten bij jouw zoektocht naar de ideale baan, of zelfs je eigen bedrijf te starten.
Je gaat onder andere een uitgebreid overzicht maken van jouw passies en hier de belangrijkste elementen uithalen die ook in jouw (nieuwe) ideale baan voor moeten komen.

ONTDEK NU JE TALENT EN PASSIE!

#2: Twijfel omzetten in kracht

Twijfel omzetten in krachtIn deze module ontdek je hoe je kunt omgaan met twijfel en alle redenen die je kunt hebben om je leven juist niet te veranderen en hoe je het beste deze mindset switch kunt maken.
Deze redenen om je leven niet om te gooien komen bijna altijd voort uit angst voor verandering en het onbekende en ook hier leer je op een uiterst effectieve manier mee af te rekenen.
Maar je leert ook hoe je bedrijven kunt overtuigen dat ze juist van jouw talenten en kwaliteiten gebruik moeten maken en dat ze jou niet kunnen laten lopen.
Om dit te doen zul je vooral veel hebben aan het hoofdstuk geloven in jezelf, want pas als je in jezelf gelooft en genoeg zelfvertrouwen hebt kun je ook anderen overtuigen om in jou te geloven en op jou te vertrouwen.

#3: Overstappen naar je ideale baan

Tenslotte leer je in module 3 hoe je je het beste kunt voorbereiden op jouw daadwerkelijke overstap naar je nieuwe baan.
Dit doe je onder ander door het leren hoe je het beste je netwerk uit kunt breiden om de juiste mensen te leren kennen die jou kunnen helpen en stimuleren deze verandering in je leven te maken.
Maar hierna houdt het nog niet op, want je krijgt ook na je overstap nog uitgebreide begeleiding zodat je jouw nieuwe ambitie ook waar kunt maken en niet bezwijkt onder stress.

Is deze cursus iets voor jou?

Werken op kantoorDeze cursus kan iedereen helpen die zijn of haar huidige baan zat is en graag de volgende stap in hun werkleven willen maken.
Maar deze training komt ook uitstekend van pas voor mensen die (nog) niet weten waar hun talenten liggen en wat je precies met je leven wilt doen.
Of als je wel weet wat je met je leven wilt, maar de stap naar het onbekende om een bepaalde reden maar niet durft te nemen.
Juist dan moet je actie ondernemen om niet je leven lang in een baan te blijven hangen terwijl je het liefste iets anders wilt.

Waarom een digitale cursus?

De cursus Vind Je Ideale Baan is alleen digitaal verkrijgbaar en kun je dus niet als fysiek lesboek kopen. Dit heeft de volgende voordelen:

 • Extreem goedkoop omdat het “boek” maar 1 gemaakt hoeft te worden
 • Je kunt altijd en overal leren omdat je alleen een internetconnectie nodig hebt
 • Persoonlijke ondersteuning via de mail
 • Je kunt direct aan de slag en hoeft geen dure boeken te kopen

Je wordt bovendien elke week via email aan je lessen herinnerd zodat jij de motivatie en focus vast kunt houden en elke week een spreekwoordelijke “schop onder je kont” krijgt.

Tijdelijke bonussen

Maak de overstap naar je droombaanAls je nu bestelt ontvang je tijdelijk een aantal gratis extra bonussen die het pakket nog meer body geven en bijzonder veel waarde toe zullen voegen aan deze cursus.
Je ontvangt gratis 3 extra e-boeken, namelijk:

 • #1: Inzicht in je kracht: Dit 56 pagina’s tellend digitale boek geeft je meer inzicht in je persoonlijke kracht en inspiratie om je leven te kunnen veranderen. Daarnaast leer je de juiste mentaliteit te ontwikkelen die succes mogelijk zullen maken.
 • #2: Ontdek je passie en talent!: Dit boek van maar liefst 44 pagina’s helpt je bij het ontdekken van jouw passie, kwaliteiten en talenten en hoe je deze in je (nieuwe) baan kunt gebruiken en jouw kwaliteiten vóór jouw te laten werken.
 • #3: Maak de overstap naar je droombaan: Dit 64 pagina’s tellen e-boek gaat vooral in op de kwaliteiten die jij nodig hebt om van je carrière een succes te maken. Het boek geeft ook een aantal voorbeelden van mensen die daadwerkelijk de overstap naar hun droombaan hebben gemaakt en hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen.

Niet-goed-geld-terug garantie (+ Kortingslink!)

Vind je ideale baan coverMocht je nog twijfelen over het downloaden van de eCursus Vind Je Ideale Baan dan is dit niet nodig, want de je kunt de cursus gratis uitproberen dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
Ben je niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug.
Maar als je de cursus nu download via de onderstaande kortingslink betaal je tijdelijk slechts €49,- voor deze online training die met de extra bonussen een totale waarde heeft van maar liefst €189,-.
Mis deze ultieme kans niet en download de eCursus Vind Je Ideale Baan nu! Meer dan 10.000 tevreden cursisten gingen je al voor en zijn succesvol geworden.

JA! IK WIL WERK DAT ECHT BIJ MIJ PAST!

10.000+ Cursisten gingen je al voor en kregen hun droombaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *