Review: Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Review: Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Logo Trading Navigator MethodeHet lukt jou niet om (veel) geld te verdienen op de beurs maar je hebt van de Trading Navigator Methode van ene Harm van Wijk gehoord.

Hoewel deze methode best wel duur is zit je er toch over te denken deze aan te schaffen om persoonlijke begeleiding te krijgen om eindelijk een succesvolle beleggingsstrategie voor jezelf uit te kunnen stippelen.

Maar is deze Harm van Wijk te vertrouwen? En krijg je met aanschaf van dit programma echt waar voor je geld? Dat zijn de vragen die ik voor je wil beantwoorden.

Ik heb de Trading Navigator Methode namelijk voor je getest en ga in deze zeer uitgebreide review mijn ervaringen met je delen en jou vertellen waarom het wel of juist geen goede investering is.

Wie is Harm van Wijk?

Wie is Harm van Wijk?Voor we dieper in de methode zelf duiken is het belangrijk om te ontdekken wie Harm van Wijk is en waarom hij jou kan helpen met het succesvol investeren van jouw zuurverdiende geld.

drs. Harm van Wijk studeerde aan de Universiteit van Tilburg en is een zeer bekend figuur in de financiële wereld en hij weet inmiddels alles over investeren en beleggen.

Hij heeft zijn goede naam in ‘het wereldje’ te danken aan zijn werk voor o.a. Fortis, ABN AMRO, de Telegraaf en de Volkskrant.

Daarnaast is hij vaak op tv verschenen om zijn mening te geven over gebeurtenissen op de financiële markt.

Hieruit kun je eigenlijk al opmaken dat hij een betrouwbaar persoon is die zijn goede naam koste wat kost wil behouden en zijn methode zeker geen oplichting is of iets dergelijks.

In zijn lange carrière van meer dan 32 jaar heeft Harm van Wijk meer dan 11.000 beleggers begeleid en gecoacht.

Nadat Harm zijn kennis heeft gebruikt om de grote bedrijven van Nederland te helpen besloot hij dat het tijd was om zijn eigen koers te varen en zijn eigen strategie te bepalen en deze te delen met jou en mij.

Zo heeft hij de website beleggen.com opgericht waarop hij dagelijks (gratis) nieuws, trends en tips rond beleggen deelt die jou kunnen helpen een goede strategie te bepalen.

KLIK HIER EN MELD JE AAN VOOR HET GRATIS WEBINAR!

Wat is de Trading Navigator Methode?

Trading Navigator Methode reviewOk, we kennen Harm van Wijk nu een beetje en nu ben jij vast benieuwd wat de Trading Navigator Methode precies inhoudt en wat je allemaal krijgt wanneer je deze aanschaft.

Ik wil je daarom aanraden deze uitgebreide review rustig door te nemen en daarnaast eerst het gratis webinar te bekijken voor je het programma aanschaft.

De Trading Navigator Methode is een programma met een totale waarde van € 11.781 waarin jij leert wanneer je welke aandelen en opties het beste kunt kopen of verkopen om uiteindelijk hoogst haalbare rendement te behalen.

Deze methode is onderverdeeld in 2 verschillende programma’s, namelijk de Navigator voor aandelen en de Navigator voor opties.

Het taalgebruik in deze methode is zeer toegankelijk en begrijpelijk. Ook de video’s zijn zeer duidelijk en je merkt direct dat van Wijk weet waar hij over praat en de ideale man is om jou te begeleiden bij het investeren.

Deze programma’s volgen de beurs tot op de kleinste schommeling in waarde en laten jou via notificaties precies weten wanneer het beste moment is om aandelen te kopen en wanneer je deze juist van de hand moet doen.

Het is een no-nonsens systeem dat uitgaat van keiharde data dat getest is op honderden aandelen en indices over vele decennia.

Check ook de onderstaande video:

Dit krijg je allemaal in de Trading Navigator Methode!

Uiteraard krijg je direct toegang tot zowel de Trading Navigator 1 voor aandelen en de Trading Navigator 2 voor opties met een waarde van € 1.997. Maar wees gerust, want je wordt niet zonder uitleg in het diepe gegooid.

Zo krijg je om te beginnen een training van 6 weken waarin je alles leert over hoe je alle signalen uit de Trading Navigator het beste kunt interpreteren en gebruiken om snel winst te draaien.

In deze 6-weekse training ter waarde van €297 komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Ontdekken wat jouw doelstellingen zijn en hoe je deze kan bereiken
 • Bewezen strategieën voor zowel aandelen als opties
 • Koop- en verkoopsignalen duidelijk leren herkennen
 • Het programma durven volgen wanneer anderen met tegenstrijdige adviezen komen

Bonus onderdelen:

Daarnaast krijg je nog een aantal gratis bonus onderdelen bij de Trading Navigator Methode, namelijk:

 • 2 jaar VIP toegang DSB (t.w.v. € 696)
 • 2 jaar alerts via Telegram (t.w.v. € 1994)
 • Handleiding Geld verdienen met Opties (t.w.v. € 47)
 • Geld verdienen met Aandelen (t.w.v. € 47)
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s (t.w.v. € 47)
 • Lynx transactietegoed (t.w.v. € 500)
 • Toegang tot 3 daags event voor 2 pers. (t.w.v. € 5994)

Wanneer je dit optelt met de waarde van beide Trading Navigator programma’s t.w.v. € 1.997 heeft dit totaalpakket dus een waarde van € 11.781.

Jij kunt deze nu tijdelijk aanschaffen voor slechts 597 euro.

Hierdoor krijg je maar liefst 11.184 euro korting!

Je kunt je daarnaast ook altijd aanmelden op het forum van Beleggen.com voor hulp, tips en adviezen van andere gebruikers van deze methode. Harm’s forum heeft inmiddels meer dan 10.000 leden! Check de screenshot hieronder:

Forum Beleggen.com screenshot

Investeren in jezelf in je eigen tempo!

Je krijgt al deze informatie netjes gebundeld in dit ene programma die je overigens in je eigen tempo kunt volgen.

Je kunt de trainingen en informatie doornemen wanneer jij wilt en wanneer iets niet helemaal duidelijk is kun je altijd met je vragen bij Harm of zelf of iemand van zijn team terecht.

Wat leer je?

 • Je leert hoe je objectief en zonder emotie en twijfel kunt beleggen
 • Je leert volgens een wetenschappelijk bewezen model beleggen
 • Je leert hoe je je vermogen kunt laten groeien door op tijd in en uit te stappen

KLIK HIER EN MELD JE DIRECT AAN VOOR DE GRATIS VIDEOTRAINING!

Waarom zou je geld uitgeven aan dit programma?

Nou, uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht blijkt namelijk dat maar liefst 90% van de particuliere beleggers structureel geld verliest.

Dit is uiteraard niet de bedoeling en het is vooral daarom dat je beter de bewezen methode van een professional in huis kunt halen voordat je überhaupt gaat investeren.

Op deze manier voorkom je dat je duizenden euro’s verliest en heb je de kleine investering van de Trading Navigator er binnen de kortste keren weer uit!

Hier wil ik nog aan toevoegen dat je geen enkel risico loopt, want dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent.

Ben je dus om wat voor reden dan ook niet tevreden over het programma of is het niet wat je ervan verwacht? Schroom dan niet en stuur Harm dan binnen 30 dagen een mail en je krijgt je geld terug.

Check hieronder een aantal recensies van klanten van het programma van Harm van Wijk:

Recensies Trading Navigator Methode

Mijn ervaringen met de Trading Navigator Methode [Review]

Om te beginnen ging het bestelproces bijzonder soepel en loopt dit door het beveiligde betaalsysteem van PayPro.

Dit betekent dat je zeker weet dat je betaalt via een veilige omgeving en zo staat het oerhollandse PayPro ook internationaal zeer hoog aangeschreven.

Nadat de betaling is afgerond krijg je direct een email van Harm van Wijk waarin je precies stap-voor-stap wordt uitgelegd waar en hoe je moet beginnen.

Check de video hieronder voor nog meer klantervaringen met de Trading Navigator Methode:

Wat is mijn rendement?

Inmiddels gebruik ik de Trading Navigator Methode ruim 8 weken en heb ik aan de hand van de adviezen van Harm een aantal nieuwe aandelen gekocht.

Veel van de aandelen die ik al had heb ik overigens behouden (dit wordt je ook geadviseerd) alleen heb ik er een aantal nieuwe strategieën uit de training op losgelaten.

Op deze manier liep ik minder risico met zowel mijn nieuwe als mijn oude investeringen en kan ik er het optimale rendement uithalen.

Tot op heden heb ik ongeveer 10% rendement behaald en ben ik ervan overtuigd dat ik dit nog verder kan laten groeien wanneer ik me nog verder in beleggen verdiep.

100% Niet-goed-geld-terug garantie!

Niet-goed-geld-terug garantieZoals gezegd loop je geen enkel risico en kun je tot 30 dagen na aankoop je geld terugvragen dankzij de niet-goed-geld-terug garantie.

Harm van Wijk is zo overtuigd van zijn methode dat hij alleen beleggers wil begeleiden die net als hij super enthousiast zijn en als je dit niet bent wil hij je ook liever niet coachen, zo simpel is het!

Stel je bent niet tevreden over de Trading Navigator Methode of het is anders dan je had verwacht dan kun je door het sturen van een eenvoudig mailtje gewoon je geld terugkrijgen.

Eindoordeel: Mijn eindoordeel over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk luidt dat het een bijzonder waardevolle en effectieve training is waarmee je veel geld kunt verdienen.

Je leert op een snelle en eenvoudige manier alle kneepjes van het vak en leert hoe je met minimale risico’s het hoogste rendement uit je investeringen kunt halen.

Ik wil je dan ook aanraden deze methode aan te schaffen en dit doe je altijd het voordeligst via de link hieronder!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN DIRECT BEGINNEN!

Harm van Wijk heeft inmiddels meer dan 11.000 beleggers succesvol begeleid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *