Snel geld verdienen op het internet en vanuit huis [Volledig stappenplan]

Snel geld verdienen op het internet en vanuit huis [Volledig stappenplan]

Snel geld verdienen op het internet en vanuit huisWanneer je op zoek gaat naar manieren om snel geld te verdienen op het internet vanuit je eigen huis dan kom je veelal op bijzonder vage en uiterst onbetrouwbare sites terecht.
Toch kan het wel en kun je op een realistische en betrouwbare manier snel geld verdienen op het internet zoals ik zelf ook doe.
De magische term hiervoor is: ‘Affiliate marketing’ en dit betekent eigenlijk niets anders dan een product of dienst van een ander promoten waardoor je zelf een deel van de opbrengst krijgt.
Maar is dit dan echt zo simpel als het klinkt? Ja, in principe wel maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen en het is in het begin keihard werken.

PASSIEF INKOMEN OPBOUWEN

Passief inkomenDeze manier van geld verdienen noemen we ‘passief inkomen’ en het woord passief zegt eigenlijk alles al, want als het eenmaal staat en loopt dan kun je rustig op de bank gaan zitten en blijf je gewoon geld verdienen op het internet.
Echter voordat je passief vanaf de zijlijn toe kunt gaan kijken moet je wel eerst de spreekwoordelijke zaadjes planten om het later te kunnen zien groeien.
Dit doe je door een website op te bouwen en later meerdere websites waar je affiliate marketing op gaat toepassen.
Wanneer het eenmaal staat en bezoekers trekt kun je met een bescheiden aantal uren werk per week dag en nacht en 24/7 geld genereren met deze website(s).
Ik heb het magische woord waarmee je snel geld kunt verdienen op het internet al even laten vallen, maar dit is namelijk affiliate marketing.

AFFILIATE MARKETING

Affiliate marketingAffiliate marketing is een term die gebruikt wordt voor het promoten van andermans producten en diensten op je website in ruil voor een commissie.
Nu zul je waarschijnlijk denken: “Ik ben atechnisch en kan al helemaal geen website bouwen!” Nou dan heb je het mis, want ik kan je vertellen dat tegenwoordig iedereen een website kan bouwen.
Bovendien zijn er talloze cursussen (kom ik later op terug) en kun je op YouTube alles leren en elk probleem oplossen wat je maar wilt, dus dat kan geen excuus meer zijn.
Je kunt via een affiliate netwerk je inschrijven als affiliate en bezoekers van jouw website dan via jouw unieke affiliate link doorsturen naar de productpagina.
Wanneer deze persoon dan besluit het product aan te schaffen dan krijg jij een deel van de verkoopprijs, echter ook wanneer deze persoon niet direct tot aankoop over gaat dan kun je als nog een commissie krijgen wanneer deze persoon een week of maand later alsnog het product aanschaft.

AFFILIATE NETWERKEN

Er zijn veel verschillende affiliate netwerken en je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je kunt het wel promoten op je website of sociale kanalen.
De bekendste affiliate netwerken in Nederland zijn: PayPro, Daisycon, TradeTracker en Awin (voorheen Zanox).
Waar je bij Daisycon en Awin zowel digitale als fysieke producten kunt promoten kun je via PayPro alleen digitale producten, lees eBooks en cursussen, promoten.
Daarnaast zijn er nog gigantisch veel buitenlandse affiliate netwerken waarvan Clickbank waarschijnlijk de bekendste is.
Hoewel je zult denken dat de markt voor een Engelse website veel groter is en dit ook waar is zou ik je als beginner absoluut afraden om een website in een andere taal te beginnen.
Want hoewel de markt uiteraard vele malen groter is geldt dit ook voor je concurrentie en om hierin boven komen te drijven is als beginnende marketeer bijna onmogelijk.

Digitale producten vs. Fysieke producten

Ebook marketingZoals gezegd zijn er wel degelijk verschillen tussen het aanbevelen van digitale producten en fysieke producten.
Zo zul je zien dat de commissie op digitale producten vaak veel hoger is als bij fysieke producten het geval is, dit heeft vooral te maken met het feit dat een eBook of online cursus keer op keer gedownload kan worden zonder dat hierbij extra handelingen verricht hoeven te worden door de eigenaar.
Bij fysieke producten ligt dit wel anders, want elke keer als je een object succesvol promoot moet de eigenaar dit (laten) verpakken en natuurlijk versturen naar het adres van de koper.
Daarnaast zitten digitale producten vaak precies in een price range, of prijsklasse, die voor de meeste mensen geen probleem is waardoor men sneller geneigd is dit ofwel impulsief of goed doordacht aan te schaffen.
Echter een groot nadeel van digitale producten is weer dat je mensen vaak echt moet overtuigen dat het om een goed product gaat en geen oplichting is omdat ze meestal de verkoper niet kennen.
Dit is bij de fysieke producten van bijvoorbeeld Bol.com of Coolblue wel anders, want deze partijen kennen een immens grote bekendheid en de gemiddelde websitebezoeker zal hun blind vertrouwen.
De vraag die je jezelf dus moet stellen is: “Ga ik voor de hogere commissie van digitale producten waarbij ik meer mijn best moet doen om de mensen te overtuigen, of ga ik fysieke producten promoten waar ik relatief makkelijker verkopen uit kan halen maar dan wel tegen een lagere vergoeding?”
Wist je overigens dat bijna alle grote (web)winkels een partnerprogramma hebben waarmee jij hun producten kan promoten? Ook de producten van grote webwinkels als Wehkamp en bijvoorbeeld Media Markt mag je promoten in ruil voor een commissie.

ONLINE GELD VERDIENEN STAPPENPLAN

Ik denk dat ik jou er niet meer van hoef te overtuigen dat affiliate marketing een geweldige manier is om snel geld te verdienen via het internet vanuit je eigen huiskamer.
Maar hoe doe je dit? Wat zijn de stappen die ik moet volgen? Met het stappenplan hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe je zo’n website op kunt bouwen waarmee ook jij een passief inkomen kunt opbouwen.

Stap #1: Kies je niche (vakgebied)

Wanneer je een website gaat maken is het verstandig om dit te doen over een onderwerp waar jij bekend mee bent en veel vanaf weet, je moet deze website immers wel vullen met pakkende teksten.
Het schrijven van blogartikelen kun je overigens wel uitbesteden aan tekstschrijvers via verschillende sites, maar ik weet uit eigen ervaring dat deze investering (vooral in het begin) niet loont en je het beter eerst zelf kunt doen.
Als je het onderwerp van jouw te beginnen site hebt gevonden dan is het belangrijk om zoekwoordonderzoek te doen om erachter te komen op welke woorden men zoekt op Google om informatie te vinden.
Er zijn verschillende (gratis en betaalde) keyword tools, zoals: de Google Keyword Tool, KwFinder en SemRush, maar je kunt ook gewoon je sleutelwoord in Google invoeren om te zien welke aanvullingen zij voor je hebben.
Deze suggesties zijn al woorden waarop mensen zoeken en je weet dus zeker dat er ook in de toekomst op deze woorden wordt gezocht.
Google suggesties

Stap #2: Zoek een bijpassend affiliate programma

Ok, je weet nu waar je site over gaat dan is het nu tijd om een bijpassen affiliate programma te zoeken op bijvoorbeeld PayPro, Daisycon of TradeTracker.
Wanneer je een goed programma met goede producten om te promoten hebt gevonden is het tijd om je hiervoor aan te melden.
Hoe je dit precies doet ga ik hier niet in detail op in omdat dat bij elk programma anders is, maar dat wijst zich vanzelf via het affiliate netwerk naar keuze of je kunt even contact opnemen met de helpdesk van het betreffende netwerk.
Zorg ervoor dat het product naadloos aansluit op jouw doelgroep. Heb je een website over afvallen dan wil je natuurlijk de goede koolhydraatarme receptenboeken van PayPro promoten.
Begin jij een website over gadgets dan is het waarschijnlijk handiger om deze drones, camera’s en smartphones rechtstreeks vanuit Bol.com te promoten.
Echt, er is voor ieder wat wils en je kunt het zo raar niet bedenken of er is wel een aansluitend product om te promoten en aan de man te brengen.

Stap #3: Bouw je website met WordPress

Website makenNu je weet waar je website over zal gaan en je een affiliate programma hebt gekozen om geld mee te gaan verdienen is het natuurlijk belangrijk om je website op te bouwen.
Je moet echter eerst een hostingpakket nemen bij een hostingprovider en een domeinnaam kiezen voor je website.
In deze domeinnaam hoef je niet de exacte woorden te zetten waar je website over gaat, maar ik wil je aanraden om vooral een pakkende domeinnaam te kiezen die makkelijk te onthouden is.
Als je een hostingpakket en domeinnaam hebt geregistreerd kun je aan de slag en ik wil je aanraden om met het content management systeem WordPress aan de slag te gaan.
Dit CMS (controlepaneel van je website) wordt door meer dan 25% van alle websites op het internet gebruikt en is extreem gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren.
Bovendien wordt WordPress continu voorzien van updates waardoor je minder kans hebt om gehackt te worden door kwaadwillende partijen.
Ik wil je aanraden om eerst niet teveel tijd te besteden aan het uiterlijk van je website omdat dit in het begin nog niet heel erg belangrijk is.

Stap #4: Content schrijven

Nu is het tijd om je website te vullen met inhoud, ook wel content genoemd, en goede kwalitatieve artikelen te schrijven waar je bezoeker echt iets aan heeft en mee geholpen wordt.
Dit is ook belangrijk om goed gevonden te worden in Google, maar schrijf in eerste instantie voor je bezoeker en help hun met het probleem waar ze mee zitten om zo vertrouwen te kweken en hen gewoon goed van dienst te kunnen zijn.
Over het algemeen is de vuistregel tegenwoordig dat goede artikelen uit minimaal 1.000 woorden bestaan en dat ze voorzien zijn van extra grafische elementen als afbeeldingen, foto’s en video’s.
Zoals gezegd moet je niet te makkelijk denken over het schrijven van content omdat je bezoeker echt goed geholpen wil worden en wanneer je het vertrouwen hebt gewonnen veel eerder via jouw site een product aan zullen schaffen.
Daarnaast is het belangrijk om te blijven schrijven en artikelen te blijven plaatsen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.
Je hebt vaak minimaal 50 goede artikelen nodig om op een aantal sleutelwoorden goed gevonden te gaan worden in de zoekresultaten.
Echter wanneer je eenmaal goed scoort in de zoekmachine dan kan het snel gaan en kun je ineens gigantisch veel bezoekers op je website verwelkomen.

Stap #5: Teksten optimaliseren

Artikelen schrijven voor affiliate marketingAls je een artikel hebt geschreven is het belangrijk om deze te optimaliseren voor zoekmachines (lees Google), dit proces wordt ook wel ‘Search Engine Optimization’ of kortweg SEO genoemd.
Ik zet deze stap bewust na het schrijven van het artikel of pagina zelf omdat het naar mijn mening een toevoeging is aan je artikel maar niet een doel op zich.
Zoals gezegd is het belangrijk om voor de bezoeker te schrijven en niet in eerste instantie voor de zoekmachine.
Uiteraard kan het geen kwaad om de boel een beetje te optimaliseren zodat je ook goed gevonden kunt worden in de zoekresultaten om meer bezoekers naar je site te trekken.
Een goede tool hiervoor is de Yoast SEO Plugin. In deze plugin kun je namelijk je zoekwoord invoeren waarop je in Google teruggevonden wilt worden en geeft de plugin je bepaalde tips om je zichtbaarheid te verbeteren.
Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van je kernwoord in de tussenkopjes, in de titel en het noemen van een aantal synoniemen.
Doe dit op een natuurlijke manier die prettig te lezen is en ga niet 100 keer op een pagina bijvoorbeel het woord “afvallen” zetten als je website hierover gaat.
Dit komt niet natuurlijk over en een bezoeker zal dit snel als spam beoordelen en de site wegklikken. Bovendien kom je op deze manier niet hoog in Google en zul je sowieso bijna geen of geen bezoekers naar deze pagina trekken.

Stap #6: Plaats je affiliate link

Je hebt een affiliate programma gekozen en nu is het natuurlijk tijd om het product naar keuze op je pagina te promoten.
Dit doe je in veel gevallen het best door deze link af en toe in je teksten op te nemen en onderaan de pagina een alinea aan je aanbieding te wijden.
Wederom, doe dit niet op een spammy manier, maar laat deze aanbiedingen op een natuurlijke manier terugkomen in je artikelen.
Daarnaast is het aan te raden om een review of handleiding te schrijven van het product dat je gaat promoten en hier je affiliate link in te verwerken.
Wees wel eerlijk in zo’n review en ga niet van een middelmatig product een geweldig superduper product willen maken omdat de lezer hier doorheen prikt en jou later niet meer gaat vertrouwen.
Aan het einde van de review kun je bijvoorbeeld schrijven: “Ben je na het lezen van deze review overtuigd van de werking van … dan kun je het hier (met korting) aanschaffen.”

Stap #7: Verzamel e-mailadressen

Email marketingEen oud gezegde luidt: “The money is in the list!” Wat simpelweg betekent dat je snel geld kunt verdienen door het sturen van e-mails naar je e-mail lijst.
Je heb via e-mail dan immers direct contact met mensen die al interesse hebben getoond in je website en kunt ze op deze manier uitnodigen om je website wederom te bezoeken.
Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je meer dan 80% van de bezoekers van je website nooit meer terug zult zien en slechts 20% de website vaker zal bezoeken.
Als je van een deel van deze 80% de e-mailadressen hebt kun je in contact blijven met hen en regelmatig je affiliate product onder hun aandacht brengen.
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, doe dit niet op een spammy manier maar laat af en toe op een natuurlijke manier een link achter in de tekst.
Hoe verzamel je nou e-mailadressen zul je je misschien afvragen? Dit doe je door bijvoorbeeld een pop-up op je website te plaatsen waarin je iets gratis weggeeft in ruil voor het e-mailadres van je bezoeker.
Deze e-mailadressen verzamel je met behulp van e-mail marketing software en op deze manier kun je je e-maillijst controleren.
Het opbouwen van een mailinglijst is naar mijn mening wel een stap die alleen gevorderde affiliate marketeers moeten nemen en dit hoef je echt niet bij de start van je website al op te zetten.
In het begin is het vooral belangrijk om teksten te (laten) schrijven zodat je gevonden wordt in Google en bezoekers kunt trekken, e-mail marketing is een zorg voor later.

Stap #8: Social media inzetten

Social mediaAls je al een aantal interessante artikelen hebt geschreven en er nog maar weinig bezoekers naar je website komen omdat deze nog nieuw is kun je social media inzetten om toch al bezoekers te trekken.
Ik wil je aanraden om sowieso een Facebook pagina en Twitter account voor je affiliate business te registreren en ook daar actief op zijn om bezoekers vanaf deze social media naar jouw website en uiteindelijk jouw promotie te sturen.
In bepaalde niches, bijvoorbeeld hobby, sport en vrije tijd, kan het ook erg lonend zijn om een Instagram en Pinterest account aan te maken.
Deze platformen lenen zich namelijk uitstekend om een jongere doelgroep te bereiken en hierop kun je makkelijk afbeeldingen met links naar jouw website plaatsen.
Wil je sneller resultaat dan kun je wellicht ook geld investeren in een betaalde advertentie op één van deze social media kanalen om gerichte bezoekers naar je website gestuurd te krijgen.

Stap #9: Opschalen naar meer websites

Zoals je ziet is snel geld verdienen via internet niet onmogelijk en hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn. Schrijf gewoon over je passie en verwerk een aantal affiliate links in je teksten en als je dit goed doet zul je geld verdienen.
Toch vereist het in eerste instantie uiteraard wel veel werk en zal dit niet in een middag gepiept zijn, anders zou iedereen het wel doen toch?
Maar het is zeker mogelijk en wanneer je een website hebt gemaakt die elke maand een paar honderd euro binnenharkt dan zal dit zeker naar meer smaken en kun je het kunstje herhalen.
Want als je eenmaal een sterke fundering van 50 goede pagina’s en artikelen op je website hebt staan is het enkel een kwestie van eens per maand een nieuw artikel toevoegen dan blijven de bezoekers tot in de lengte van jaren je website vinden.
Zoek gewoon een andere niche en een ander affiliate product om te promoten en ga hiermee aan de slag om weer een zaadje te planten die je na verloop van tijd veel geld op kan gaan leveren.
Voor geld verdienen op het internet en affiliate marketing in het bijzonder geldt echt dat the sky the limit is en je erg veel geld kunt verdienen, zolang je maar unieke content blijft toevoegen zul je meer en meer bezoekers trekken en producten verkopen.

WAAR KAN IK AFFILIATE MARKETING LEREN?

Ik heb je hierboven stap voor stap uitgelegd hoe je op een relatief snelle en eenvoudige manier een winstgevende affiliate marketing business op kunt bouwen.
Uiteraard ben ik hier erg snel doorheen gegaan en ben ik niet in details getreden, simpelweg omdat ook ik hiervoor een cursus heb gevolgd die het veel beter uit kan leggen.
Ik heb het dan natuurlijk over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Hij legt je in zijn videotraining stap voor stap uit hoe hij inmiddels meer dan €10.000 per maand verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kunt doen.
Hij laat je in zijn video’s stap voor stap zien hoe je een winstgevende website bouwt en geld kunt verdienen op het internet.
En met stap voor stap bedoel ik ook echt stap voor stap, want je kunt zijn aanwijzingen per muisklik volgen en nadoen.
Hij is inmiddels een ware autoriteit geworden op het gebied van internet marketing en deelt zijn kennis met jou.

JE STAAT ER NOOIT ALLEEN VOOR

Affiliate Marketing RevolutieDankzij zijn explosief groeiende forum met inmiddels al 4.000 leden en meer dan 30.000 berichten sta je er nooit alleen voor.
Je kunt op elk tijdstip van de dag je vraag stellen op dit forum en hebt bijna altijd binnen een paar minuten antwoord op al je prangende vragen.
Je krijgt adviezen van talloze mensen die al (veel) geld verdienen op het internet en ervoor willen zorgen dat het jou ook lukt om dit te doen.
Op deze manier kun je meerdere stromen met passief inkomen opbouwen en werken waar en wanneer jij wilt, waardoor je wellicht op een gegeven moment jouw huidige baas kunt ontslaan.
Wil jij weten hoe je dit ook kunt doen? Ga dan snel naar de Affiliate Marketing Revolutie en leer stap voor stap hoe ook jij een passief inkomen op kunt bouwen.
Je loopt overigens geen enkel risico en hebt een maand bedenktijd. Ben je na deze tijd nog niet overtuigd of niet tevreden dan krijg je 100% je geld terug zonder lastige vragen!
Maar ik weet zeker dat dit niet nodig zal zijn, want je kunt in deze videotraining zonder voorkennis leren hoe je geld kunt verdienen op het internet, net zoals ik dit heb geleerd!

JA! IK WIL OOK GELD VERDIENEN OP HET INTERNET!

Ruim 10.000 tevreden cursisten gingen je al voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.