Review: Bol Masterclass van Jia Ruan

Review: Bol Masterclass van Jia Ruan

Wil jij een eigen winstgevende e-commerce business opzetten of heb je een webshop die wel een duwtje in de rug kan gebruiken en kun jij als eigenaar hiervoor wel een kant-en-klaar stappenplan gebruiken?

Met behulp van de Bol Masterclass van internetmiljonair Jia Ruan haal jij alle kennis in huis om direct een winstgevende business op bol.com op te bouwen.

Klinkt interessant of niet?

In deze uitgebreide en eerlijke review ga ik je precies vertellen:

 • Wie Jia Ruan is
 • Wat de Bol Masterclass precies is
 • Wat de ervaringen zijn van klanten die het programma al hebben gevolgd
 • … en tot slot geef ik mijn persoonlijke mening over deze online training

Bol Masterclass van Jia Ruan

Direct toegang tot het gratis webinar!
>> Wil jij alvast toegang tot zijn GRATIS webinar? Schrijf je dan hier in! Wees er wel snel bij, want er zijn slechts 100 plekken beschikbaar!

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan Bol MasterclassJia Ruan is een jonge internetmiljonair die naar eigen zeggen die vooral succesvol is geworden door het verkopen van producten op bol.com.

En nee, dit zijn veelal niet de eigentijdse populaire gadgets die iedereen je tegenwoordig probeert te verkopen maar juist producten waarvan je het niet verwacht maar die iedereen altijd nodig heeft. Wat voor producten zijn dit dan? Daar kom ik zo op terug!

Jia begon zijn carrière in ecommerce met een aantal succesvolle dropshipping websites. Dropshipping is het verkopen van producten maar zonder dat je het zelf hoeft te versturen, dit doet de fabrikant namelijk zelf in ruil voor een groter deel van de opbrengst.

Al snel ontdekte hij dat het veel voordeliger is om producten zelf te importeren uit het buitenland en te verkopen via bol.com.

Hiermee heeft hij inmiddels vele miljoenen euro’s verdiend en hij wil zijn kennis nu graag met jou delen doormiddel van zijn unieke videotraining, de Bol Masterclass.

Zijn lifestyle waarin hij de wereld rondreist en werkt wanneer hij wil is niet onopgemerkt gebleven en zo is hij inmiddels o.a. geïnterviewd door: FunX, 3FM en NRC en heeft hij vele duizenden volgers op zijn eigen social media kanalen, podcast en YouTube.

Check zijn eigen persoonlijke verhaal in de onderstaande video:

Wat is de Bol Masterclass precies?

De Bol Masterclass is een videocursus waarin Jia je precies stap-voor-stap uitlegt wat je moet doen om een succesvolle ecommerce business te starten of te krijgen (wanneer je al eentje hebt) op bol.com.

Je doet dit aan de hand van meer dan 20 uur videomateriaal en duidelijke uitleg van Jia waarin hij je precies zijn beeldscherm laat zien zodat je klik voor klik kunt volgen wat hij doet.

Daarnaast krijg je toegang tot de wekelijkse groepscoaching en persoonlijke hulp, professionele checklists en mindset trainingen  om (nog) meer te gaan verkopen op bol.

De Bol Masterclass bestaat uit 8 modules die allemaal onderverdeeld zijn in verschillende lessen. De video’s zijn bijzonder uitgebreid en alles wordt je zeer duidelijk uitgelegd.

Na aanschaf van de training krijg je direct toegang tot de video’s en kun je meteen beginnen met het opzetten van je eigen ecommerce business. Daarnaast krijg je levenslang toegang tot alle toekomstige updates.

In een notendop komt het erop neer dat je leert:

 • Welke producten altijd goed verkopen op bol.com
 • Hoe je super goedkoop producten kunt inkopen (vaak uit China)
 • Hoe je ervoor zorgt dat bol.com al het werk voor je doet (opslag, labelen en verzenden)
 • Hoe je altijd voor een veilige winstmarge van minimaal €10 kunt zorgen
 • Wanneer het tijd is om uit te breiden
 • Hoe je je business steeds verder kunt opschalen om meer geld te verdienen

Benieuwd hoe deze modules er in z’n geheel uitzien? Komt ‘ie!

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET GRATIS WEBINAR!

Module 1: Welcome to the winning team

 1. De weg naar Succes
 2. Het voertuig naar Vrijheid
 3. The new Paradigm
 4. De 100K Mindset
 5. Quest Unlocked

Module 2: Ground Zero

 1. Ecommerce 101
 2. Het Business Model
 3. De Platformen
 4. Gebruik maken van Bol.com

Module 3: The Goldmine

 1. Het geschikte Product
 2. Listings op Bol.com
 3. De optimale Listing
 4. The Ultimate Research

Module 4: Artificial Intelligence

 1. DNA voor Succes
 2. Data verzamelen
 3. De juiste leverancier vinden
 4. The Golden Calculator

Module 5: Showtime

 1. De investering maken
 2. Product online zetten
 3. Logistiek via Bol

Module 6: Monk Like Patience

 1. Monk Like Patience

Module 7: The next Apple

 1. De basis voor private labellen
 2. Jouw brand creëren
 3. Merkregistratie
 4. De omschakeling

Module 8: 10x Time

 1. 7 Figures Mindset
 2. 10X Finances
 3. Traffic
 4. Forwarding Service
 5. Bouw je dreamteam

Bonussen en extra’s (Waarde: €4529)

 1. Wekelijkse groepscoaching twv €997
 2. Lifetime Tribe Membership (online community) twv €997
 3. De Golden Calculator twv €297
 4. Het leveranciers script twv €197
 5. The Knowledge Vault twv €997
 6. Maandelijkse meetups en exclusieve uitnodigingen voor live events twv €997
 7. KvK Succes Checklist (NL) / Ondernemersloket checklist (BE) twv €47

Bol Masterclass overzicht

Ervaringen van meer dan 2.500 klanten

Inmiddels hebben meer dan 2.500 klanten de Bol Masterclass gevolgd en dit is zeker niet zonder resultaat gebleven.

Let op: Je moet nu niet denken dat je succesvol wordt zonder hier iets voor te hoeven doen, ook wanneer je de Bol Masterclass volgt zul je hard moeten werken voor je geld! Alleen je kunt je eigen tijd indelen en de verdiensten liggen een stuk hoger 😀

Het was hard werken maar ik heb eindelijk mijn baan opgezegd en verdien inmiddels ruim 3.000 euro per maand! (Klaas v/d Kamp, 21 jaar)

Jia legt alles helder en piekfijn uit in zijn video’s. Wanneer je zijn stappenplan stap-voor-stap volgt met een klein beetje eigen creativiteit kun je net als ik overal ter wereld werken en je 9 – 5 baan vaarwel zeggen! (Jody Bussemakers, 32 jaar)

Ik heb jaren krom gelegen voor een hongerloontje tot ik de Bol Masterclass tegenkwam. Van mijn besluit om de training aan te schaffen heb ik nooit spijt gekregen. Inmiddels doe ik ruim €5.000 per maand! (Jason Fratigné, 41 jaar)

Bol Masterclass ervaring 1

Bol Masterclass ervaring 2

Bol Masterclass ervaring 3

Is de Bol Masterclass een scam? (Eerlijke mening)

Op de vraag of de Bol Masterclass van Jia Ruan een scam is kan ik stellig antwoorden: Nee, het is een volledig legitieme online training die veel waarde met zich meebrengt.

Volg simpelweg zijn YouTube-kanaal en podcast en je zult al snel ontdekken dat hij ‘The Real Deal’ is en dit blijkt ook wel uit de vele publicaties van hem in mainstream media die allen louter positief uitvallen. 

Het enige kritiekpuntje wat ik wil noemen is de prijs van de cursus, want deze is relatief hoog. Je betaalt namelijk €997 voor de Bol Masterclass wanneer je in één keer betaalt of in vijf termijnen van €250.

Ik geef toe dat dit niet goedkoop is, maar ik wil er meteen bij zeggen dat Jia’s training het geld meer dan waard is. Je krijgt namelijk zó veel videomateriaal, lessen en niet te vergeten persoonlijke coaching tot je beschikking dat het ook simpelweg niet goedkoper kan!

Stel jezelf eens de volgende vraag: “Wat is het me waard om vrij te kunnen leven en binnen een aantal maanden een mooi en stabiel inkomen te genereren?”

Juist, de vraag stellen is hem beantwoorden!

Conclusie [Eindoordeel: 8,5]

Jia krantOndanks het pittige prijskaartje vind ik de Bol Masterclass dubbel en dwars z’n geld waard en geef ik hem een dikke vette 8,5.

Ik raad je dan ook zeker aan om de Jia’s training aan te schaffen en stap-voor-stap je eigen succesvolle ecommerce business te beginnen.

Je loopt overigens geen enkel risico, want dankzij de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent, zonder vervelende vragen of extra voorwaarden.

Ben jij echter nog niet overtuigd? Schrijf je dan in voor het GRATIS online webinar om een eerste inkijkje te krijgen in de Bol Masterclass. Wees er wel snel bij, want er zijn maar 100 plekken beschikbaar!

JA! IK MELD MIJ AAN VOOR HET GRATIS WEBINAR!

Ruim 2.500 cursisten gingen je al voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *