Parker’s Accident

Parker’s Accident

Todd Hoffman / Dave Turin

Jack Hoffman pusht Kevin en Logan op hun zandauto’s tot het uiterste om sneller hun lading goudrijke grond bij “Monster Red”, hun gigantische wasinstallatie, te brengen. Maar Kevin en Logan kunnen het tempo niet bijhouden op de te krappe weg van de afgraving tot de wasinstallatie.

Nadat ze bijna bij elkaar op zijn gebotst gaan ze met Todd Hoffman en Dave Turin praten, waarna ze het werk neerleggen tot er een oplossing is gevonden. Todd heeft het idee om niet meer heen en weer te rijden, maar de weg in één richting helemaal rond te laten gaan, waardoor ze elkaar niet meer hoeven te passeren.

De constructie van deze éénrichtingsweg kost het team 2 dagen, maar nu hij klaar is zijn de rollen omgedraaid. Jack kan nu het tempo van Kevin en Logan bijna niet meer bijhouden.

Maar wanneer Jack Hoffman een cleanup doet, blijkt deze niet zo goed te zijn als de laatse cleanup. Ze deze week hebben slechts 22,7 troy ounce goud gewonnen.

Parker Schnabel

Wanneer Rick Ness via de portofoon hoort dat de jonge mijnbaas Parker Schnabel een ongeluk heeft gehad springt hij uit zijn graafmachine en rijdt hij er zo snel mogelijk naartoe.

Gelukkig is Parker zelf ongedeerd, maar zijn auto is helaas niet meer te repareren. Net nu Parker halverwege het seizoen 1.000 troy ounce goud wil hebben scheurt de lopende band die de goudrijke grond de goud wasinstallatie inleidt.

Omdat Parker Schnabel geen vervangende band heeft zit er voor de crew niks anders op dan het goud in de sluiceboxen schoon te maken en te wegen en hopen dat hij op 1.000 ounce uitkomt. Helaas levert deze cleanup “maar” 63,7 ounce goud op, waardoor zijn totaal halverwege het seizoen uitkomt op 978 ounce goud.

Parker geeft zijn crew het weekend vrij, omdat de vervangende lopende band nog niet binnen is gekomen. Echter wanneer deze toch arriveerde overtuigt Chris Doumitt de rest van de crew om toch het weekend door te werken en genoeg goud te mijnen waardoor Parker op zijn verjaardag toch 1.000 ounce goud heeft verzameld.

Grootvader John Schnabel komt op bezoek op McKinnon Creek op Parker’s verjaardag, wanneer Chris hem het goud overhandigt wat ze tijdens Parker’s afwezigheid nog hebben gewonnen komen ze halverwege het seizoen op 1.030 ounce goud.

Tony Beets

Op Eureka Creek ligt Tony Beets zijn goud dredge in stukken over het terrein. Wanneer ingenieurs Mike en Jerry aankomen op de goudclaim lijkt het wel een slagveld, overal ligt wat.

Wanneer even later ook Tony Beets (uit Nederland) arriveert wil hij een stuk van het terrein vlak maken om daar de dredge weer in elkaar te zetten, zodat hij het later als de dredge compleet is onder water kan zetten en de dredge goud kan winnen.

Tony eist van zijn team dat de vijf 24 ton wegende pontons, waarop de dredge is gebouwd, in één dag op zijn plek worden gezet en aan elkaar worden geschroefd.

In eerste instantie denken Mike en Jerry dat dit nooit in één gedaan kan worden. Maar dankzij de grote inzet van zijn team slaagt hij er toch in om de fundering van zijn 75 jaar oude goud dredge in één dag in elkaar te zetten.

GELD VERDIENEN OP HET INTERNET?

Affiliate Marketing Revolutie coverBen jij benieuwd hoe je (veel) geld kunt verdienen op internet? Dit die je met een eenvoudige website, zoals deze. 

Klinkt het maken van een website jou heel ingewikkeld in de oren? 

Check dan zeker de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard! In deze online videotraining leer je precies hoe je een winstgevende website maakt en hier geld mee kunt gaan verdienen!

Je krijgt in zijn training een stap-voor-stap uitleg en kunt altijd je vragen stellen op het super actieve forum met ruim 5.000 leden!

Klik op de link hieronder voor meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie en begin direct met het opbouwen van je eerste winstgevende website >>

JA IK WIL (VEEL) GELD VERDIENEN OP INTERNET!

Ruim 5.000 enthousiaste cursisten gingen je al voor!