Parker Schnabel

Parker Schnabel

Parker Schnabel is één van de grote sterren van de immens populaire tv-serie Gold Rush van Discovery Channel.

Al vanaf jonge leeftijd bracht Parker zijn zomervakanties door op de “Big Nugget” goudmijn van zijn opa, de legendarische goudzoeker uit de Klondike John Schnabel, die hem altijd van advies en wijze levenslessen voorziet.

Baas van Big Nugget goudmijn

Toen Parker Schnabel 17 jaar oud was werd hij, terwijl hij nog op school zat, door zijn opa benoemd tot baas van de Big Nugget goudmijn in het tweede seizoen van Gold Rush.

Echter al op 12-jarige leeftijd werd Parker een ware held in zijn geboorteplaats Haines, Alaska, toen hij het leven van iemand redde.

In de winter van 2006 vloog Parker Schnabel met zijn geliefde opa John Schnabel toen hij Jay Blair spotte, een verdwaalde en geblesseerde snowboarder, die de nacht in de ijzige heeft doorgebracht.

Te vermoeid om zelfs zijn arm in de lucht te steken had Blair letterlijk het geluk van zijn leven toen Parker hem vanuit de lucht opmerkte en de piloot alarmeerde.

Hoewel hij in het eerste seizoen van Gold Rush meerdere keren Todd Hoffman van advies heeft voorzien werd hij in het tweede seizoen van de tv-serie een ware ster toen hij vast aan de cast van Gold Rush werd toegevoegd.

Als jonge zelfstandige baas van de uitgeputte Big Nugget goudmijn beleeft hij in het derde seizoen van Gold Rush een zeer slecht seizoen, waarop hij besluit dat het tijd is om op een andere plek goud te winnen.

BEGIN NU MET GELD VERDIENEN OP HET INTERNET!

Parker onder de hoede van Tony Beets

In seizoen 4 en 5 van Gold Rush least Parker de “Scribner Creek” goudclaim van onze eigen Nederlandse Klondike-legende Tony Beets, onder wiens hoede hij in het vierde seizoen meer dan 1.000 troy ounce goud vind.

Tijdens het vijfde seizoen nemen bij Parker Schnabel de irritaties over Tony’s leasecontract, waarin staat dat Tony Beets een groter deel van de goudopbrengst krijgt wanneer Parker meer goud ontgint, toe.

Parker besluit dat het tijd is dat hij zijn eigen goudclaim koopt, om het benodigde geld bij elkaar te krijgen moeten hij en zijn crew echter langer doorwerken wat een hoop frustraties oplevert bij zijn crew.

Seizoen 6 van Gold Rush

Voorafgaand aan het zesde seizoen van Gold Rush stapt Parker’s vertrouwde voorman Gene Cheeseman over naar Tony Beets.

Door alle wisselingen in zijn team besluit Parker dit jaar nog niet een eigen claim te kopen en besluit hij wederom Scribner Creek van Tony Beets te leasen.

Hoewel zijn seizoen langzaam op gang kwam won hij uiteindelijk wel de concurrentiestrijd van zijn eeuwige rivaal Todd Hoffman en vond hij 3.362 Troy Ounce (104 kilo) goud.

Parker Schnabel trivia

• Parker Schnabel en Todd hoffman zijn verre van vrienden en bekritiseren elkaars werkwijze sterk. Wanneer ernaar gevraagd wordt zeggen ze beide dat ze wel groot respect voor elkaar hebben.

Dozer, Parker’s hond is een kruising van een zwarte labrador en een Duitse herder, brengt het hele vijfde seizoen van Gold Rush door op Scribner Creek.

Snapchat is een grote verslaving van Parker, hij haalt vele beschamende en vernederende toeren uit om tot een goede Snapchat te komen.

• Hoewel Parker het gaan naar een universiteit voor zich uitgeschoven heeft om goud te kunnen zoeken overweegt hij later alsnog een studie bouwkunde of economie te gaan doen.

Parker Schnabel quotes

Ik heb veel vrienden die afgestudeerd zijn en nog steeds niet weten wat ze willen doen. Dit maakt me bang omdat ik nooit zo wil worden!

Todd en ik hebben altijd onze meningsverschillen gehad, maar ik heb veel respect voor hem. Zonder hem zou Gold Rush nooit bestaan, bovendien doet hij veel dingen beter dan mij.

We hebben zelfs een grote sneeuwman gemaakt en deze omver gereden met mijn auto. Het hele raam was kapot omdat we een grote balk als neus voor de sneeuwman hadden gebruikt. Ik doe alles voor een goede Snapchat. “

GELD VERDIENEN OP HET INTERNET?

Affiliate Marketing Revolutie coverBen jij benieuwd hoe je (veel) geld kunt verdienen op internet? Dit die je met een eenvoudige website, zoals deze. 

Klinkt het maken van een website jou heel ingewikkeld in de oren? 

Check dan zeker de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard! In deze online videotraining leer je precies hoe je een winstgevende website maakt en hier geld mee kunt gaan verdienen!

Je krijgt in zijn training een stap-voor-stap uitleg en kunt altijd je vragen stellen op het super actieve forum met ruim 5.000 leden!

Klik op de link hieronder voor meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie en begin direct met het opbouwen van je eerste winstgevende website >>

JA IK WIL (VEEL) GELD VERDIENEN OP INTERNET!

Ruim 5.000 enthousiaste cursisten gingen je al voor!