Goudstaaf gevonden tijdens verbouwing badkamer

Goudstaaf gevonden tijdens verbouwing badkamer

goudstaafOriginele stripboeken, oude liefdesbrieven, juwelen, bouwvakkers vinden soms de vreemdste dingen achter muren en onder vloeren, zoals een goudstaaf.
Maar Alif Babul vond half februari wel iets heel speciaals in het puin van een badkamer in Calgary die hij en zijn collega verbouwden.
Voor zijn collega Dean Materi, die werkzaam is als loodgieter, was het pas zijn tweede dag toen hij iets zag glinsteren tussen het puin op de vloer.
“Eerst dacht ik dat het een koperen onderdeel van een lamp was, maar toen ik het opraapte was het zwaarder dan verwacht, het bleek een goudstaaf te zijn,” zegt Materi.

Goudstaaf met waarde van $50.000

Materi bekeek de goudklomp ter grootte van een smartphone goed, alles was aanwezig, van serienummer tot inscriptie van een bekende juwelier.
“Ik kon m’n ogen niet geloven, een goudstaaf vinden onder een bad is best wel vreemd,” zei Babul.
Al snel kwam het duo tot de conclusie dat het goud minstens $50.000 waard moest zijn toen ze de huiseigenaar belden met het nieuws.

Huiseigenaar dolgelukkig met de vondst

De eigenaar van het huis vertelde dat er inderdaad nog een goudstaaf zoek was en dat hij dolgelukkig was dat ze deze hadden gevonden.
“We waren door het dolle heen toen we het goud vonden. Met deze slechte economie baal ik er wel een beetje van dat ik het terug moest geven,” zei Babul.
Deze goudstaaf staat nu bovenaan de lijst van waardevolle voorwerpen die Babul heeft gevonden terwijl hij huizen opknapt in Calgary.

Daredevil stripboeken

Het goud wordt op een straatlengte gevolgd door een aantal zeldzame originele “Daredevil” stripboeken die hij tijdens een eerdere klus vond.
Volgens Babul was het goud verstopt onder de jacuzzi in de badkamer, maar dat deze na verloop van tijd is verschoven door de vibraties van de motor.
De huiseigenaren hadden eerder gezocht om de verloren schat in hun badkamer en zijn dolgelukkig om herenigt te zijn met het vermiste edelmetaal.

3 gedachten over “Goudstaaf gevonden tijdens verbouwing badkamer

  1. Wow dat gebeurt mij nou nooit he, denk wel dat ik het snel in m’n zak zou steken en meenemen 😛
    Grts Ronald

  2. Beetje vreemd verhaal, als de eigenaar niet stinkend rijk is, dan zou deze wel wat beter zoeken en het goud ook wel weer terugvinden lijkt me toch.
    GRoeten Frank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.