Gold Rush seizoen 7

Gold Rush seizoen 7

Afleveringsgids seizoen 7

BEGIN NU MET GELD VERDIENEN OP HET INTERNET!

Seizoen 7

Gold Rush logo seizoen 7Seizoen 7 van Gold Rush is op 14 oktober in Amerika van start gegaan.
Hoewel we in Nederland nog moeten wachten tot 19 december 21:00 uur kun je op deze pagina toch al samenvattingen vinden van de afleveringen van het zevende seizoen. (Ssssst niet doorvertellen)
Ook kun je op deze pagina een korte voorbeschouwing vinden van wat alle goudzoekers in seizoen 7 te wachten staat.

Sneak Peek

In onderstaande video zien we hoe Todd Hoffman inderdaad de Klondike inruilt voor zijn thuis-staat Oregon, hoe een aantal teamleden onderling ruzie krijgen en hoe Freddy Dodge vertrekt omdat hij het helemaal gehad heeft.
We zien hoe Tony Beets zijn tweede dredge probeert te verplaatsen en dat Minnie Beets het nog niet echt ziet zitten. Maar we zien ook dat Tony ergens in dit seizoen een gigantische hoeveelheid goud vind met zijn baggermachine.
Tot slot zien we een emotionele Parker Schnabel op de begrafenis van zijn opa en goudmijn-legende John Schnabel die zich afvraagt hoe hij het zonder de steun van zijn geliefde opa moet doen.
Natuurlijk is dit een hele korte video en zijn de gebeurtenissen altijd een beetje verdraaid in dit soort korte voorproefjes, maar het is zeker de moeite waard om weer een glimp van de mijnbazen op te vangen na zo’n lange tijd.
 

Todd Hoffman

Gold Rush seizoen 7 castNa het meest succesvolle jaar van Todd Hoffman, waarin hij meer goud vond dan in alle voorgaande seizoenen bij elkaar, gaat hij toch een nieuwe uitdaging aan.
En nee, dan hebben we het niet over een zangcarrière, maar over zijn definitieve vertrek uit de Klondike. Todd heeft namelijk zijn oog laten vallen op een goudclaim in zijn eigen staat Oregon.
Afgelopen jaar zagen we al een kleine preview hoe ze grote goudklompen vonden toen ze samen met Freddy Dodge de grond gingen testen.
Maar vergeet niet, de vorige keer dat Todd en zijn team de goudvelden van de Klondike verliet eindigde in een debacle, want eerlijk gezegd vond hij niet veel goud in de jungle van Guyana. Ook niet veel diamanten trouwens.
Todd is dit seizoen van plan om 5.000 ounce goud uit de grond in Oregon te halen en om dit te doen heeft hij een nieuwe goud wasinstallatie geleast voor $1 miljoen.

Parker Schnabel

Ook voor de jonge mijnbaas Parker Schnabel was seizoen 6 van Gold Rush het meest succesvolle seizoen uit zijn carrière, maar moet hij in seizoen 7 hier de prijs voor betalen.
In de laatste aflevering van het afgelopen seizoen: ‘Gold Hard Truth‘ zagen we wat voor invloed zijn leiderschap op zijn werknemers heeft gehad en dat een aantal van hen nog niet weten of ze ook komend seizoen voor Parker willen werken.
Parker wil graag uitvliegen van onder de vleugels van Tony Beets en zijn eigen goudclaim kopen. Hoewel hij aangaf dat hij een stuk dichterbij het vinden van zijn eigen stuk grond is weten we nog niet zeker of dit ook daadwerkelijk gaat lukken.
Naast het zoeken naar zijn eigen claim heeft Parker aangegeven dat hij bezig is met het ontwerpen en laten bouwen van een gloednieuwe goud wasinstallatie.
In het onderstaande fragment is te zien dat Parker dit seizoen zijn nieuwe Australische vriendin Ashley Yule meeneemt naar Scribner Creek, waar hij het dit seizoen wil gaan doen met een team van slechts 9 man.
Zijn doel voor komend seizoen is wederom 3.000 Troy Ounce goud en eigenlijk wil hij helemaal niet meer goud vinden omdat hij anders veel te veel moet afdragen aan claimeigenaar Tony Beets.

Tony Beets

Ten slotte onze landgenoot Tony Beets, na het succesvol restaureren van zijn 75-jaar oude goud dredge en het succesvol goud produceren met deze baggermachine, wil Tony meer.
Hij heeft nog een dredge gekocht, hoewel deze in misschien nog betere conditie is dan zijn werkende goud dredge, ligt deze op dit moment nog op een erg afgelegen locatie.
Zo afgelegen zelfs dat je hem alleen kunt bereiken per boot of per helikopter. Daarom wordt dit een extreem moeilijke klus, omdat hij alles onderdeel voor onderdeel per boot moet vervoeren over de onstuimige Yukon River.
Waarschijnlijk zien we in seizoen 7 van Gold Rush Tony’s dochter Monica Beets ook weer, want zij krijgt de dagelijkse leiding op zijn al draaiende baggeraar.

BEGIN NU MET GELD VERDIENEN OP HET INTERNET!

Laatst bijgewerkt: 20-02-2017