Gold Rush seizoen 6 vanaf 18 januari terug op Discovery

Gold Rush seizoen 6 vanaf 18 januari terug op Discovery

Gold Rush seizoen 6Vanaf maandag 18 januari 21:00 uur barst de goudkoorts ook hier in Nederland weer los, dan begint namelijk seizoen 6 van het immens populaire Gold Rush ook hier in Nederland op Discovery Channel.
Op deze site heeft u al enige tijd samenvattingen kunnen lezen van de eerste elf afleveringen van het zesde seizoen van Gold Rush, waar ook hier in Nederland reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Todd Hoffman

Volg het wel en wee van Todd Hoffman die voor dit seizoen niet alleen zijn vader Jack en Dave Turin, maar ook zijn zoon Hunter Hoffman heeft meegenomen naar de Klondike.
Dit seizoen wordt hij meteen uitgedaagd door claimeigenaar Peter Tallman om meer dan de dubbele hoeveelheid goud dan vorig seizoen seizoen uit de grond van zijn goudclaim McKinnon Creek te halen.
Om dit doel van 2.700 troy ounce (76,5 kilo) goud te verwezelijken opent Todd Hoffman een gigantische groeve, namelijk de “Super Cut”, met een oppervlakte van 12 voetbalvelden.

Parker Schnabel

Het seizoen van Parker Schnabel kent een moeilijke start vanwege het verlies van zijn voorman Gene Cheeseman aan Tony Beets en omdat hij nog steeds geen eigen goudclaim heeft weten te bemachtigen.
Gene Cheeseman op de goud dredgeOmdat hij met een bijna volledig onervaren team, met uitzondering van zijn pas aangestelde voorman Rick Ness, aan het nieuwe seizoen begint besluit hij toch weer terug te gaan naar Tony Beets om de Scribner Creek goudclaim weer een seizoen te leasen.
Echter heeft Tony Beets het contract dusdanig aangepast dat Parker hier niet mee akkoord gaat, maar omdat Gene Cheeseman volgens zijn contract met Parker Schnabel niet zomaar tussentijds mag overstappen heeft Parker enige onderhandelingsruimte.
Om Gene te laten overstappen naar Tony Beets eist Parker een verbeterd contract en een aantal nieuwe goudclaims met aantoonbaar meer goud van Tony. Tony Beets wil Gene Cheeseman zo graag aan zijn team toevoegen dat hij hiermee akkoord gaat.
Na een onvriendelijke ontmoeting met Todd Hoffman laait de competitie tussen de twee kemphanen weer op en opent ook Parker een megagroeve met een oppervlakte van ruim 18 voetbalvelden, bovendien least hij een nieuwe goud wasinstallatie met de naam GoldZilla die meer grond per uur kan verwerken.
Halverwege het seizoen stelt Parker Schnabel ook eindelijk zijn doelstelling voor dit seizoen, om Todd Hoffman te verslaan eist Parker dit seizoen 3.000 troy ounce (85 kilo) goud van zijn team.

Tony Beets

Tony BeetsMet de toevoeging van Gene Cheeseman aan zijn team heeft onze eigen Nederlandse Tony Beets zijn gedroomde kapitein van zijn 75-jaar oude goud dredge binnen.
Na een moeizaam begin en enige problemen met deze baggermachine weet Tony de machine steeds effectiever te maken.
Maar nadat Tony Beets nachtdiensten invoert op zijn dredge nemen de onenigheden onder het team toe, dit leidt ertoe dat de mannen die vorig jaar de goud dredge hebben gerestaureerd Mike en Jerry opstappen.
Gelukkig heeft Tony altijd zijn kinderen Kevin en Monica Beets die de dredge aan de praat weten te houden.
Halverwege het seizoen vliegt Tony Beets met voorman Gene Cheeseman in een helikopter naar een andere goud dredge die Tony graag aan zijn vloot wil toevoegen. Het enige obstakel is Tony’s vrouw Minnie die het geld ervoor moet vrijmaken.
 
 

Eén gedachte over “ Gold Rush seizoen 6 vanaf 18 januari terug op Discovery

  1. Hallo ik zag dat je kans kan maken op een veiligheids vest van tony met handtekening ik zou heeel graag willen weten hoe ik daar aan kan meedoen het zou me supet goed doen als ik die in me kamet kan ophangen ik volg de seri al vanaf het begin
    Mvrg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.