Geld verdienen met een simpele website [7.500 euro p/m of meer!]

Geld verdienen met een simpele website [7.500 euro p/m of meer!]

Geld verdienen met een simpele websiteVeel mensen denken dat je een hypermoderne website met allerlei toeters en bellen moet hebben om deze website winstgevend te laten zijn.

Zij kunnen er niet verder naast zitten!

De geschiedenis heeft mij namelijk geleerd dat je juist met een simpele website (veel) meer geld kunt verdienen dan met een overdreven “flashy” site.

Zo is de website die je nu bezoekt duidelijk een bijzonder eenvoudige website maar genereert deze inmiddels meer dan 5.000 euro per maand aan passief inkomen.

Hoe kun je geld verdienen met zo’n simpele website?

Je zult je waarschijnlijk afvragen hoe je geld kunt verdienen met zo’n simpele website?

Nou, het is eigenlijk erg eenvoudig. Schrijf blogberichten van hoogwaardige kwaliteit waarin je de bezoeker van je website ècht waarde geeft en link onderaan het artikel naar een relevant product.

Deze producten hoef je niet zelf te verkopen, je stuurt de bezoeker enkel door naar de verkooppagina van de verkoper waarna jij een commissie krijgt voor elke verkoop die de producteigenaar via jouw website heeft gerealiseerd. Dit wordt ook wel ‘affiliate marketing’ genoemd.

Zo zie je dat mijn website vooral gaat over hoe jij kunt leren hoe je geld kunt verdienen op het internet en daarom link ik onderaan veel artikelen naar de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard waarin je precies dat leert.

Uiteraard heb je hiervoor bezoekers nodig die naar je website komen en jouw blog lezen en rijst dus meteen de vraag: Hoe krijg ik zoveel mogelijk gerichte bezoekers naar mijn website?

Hoe krijg ik bezoekers naar mijn website?

Bezoekers naar je website krijgenEr zijn een aantal manieren om (gerichte) bezoekers naar je website te krijgen, zowel betaald als gratis.

 • Gratis via Google of een andere zoekmachine
 • Gratis via social media
 • Gratis door een gastartikel te schrijven op een andere website
 • Betaald door te adverteren in Google
 • Betaald door te adverteren op social media
 • Betaald door sponsoruitingen te kopen

De keuze die er voor mij uitspringt is uiteraard je website gratis te laten vinden in Google en in mindere mate in andere zoekmachines zoals Bing, Yahoo enz.

Het is daarom zaak om je website zo goed mogelijk voor Google te positioneren en te optimaliseren (zoekmachine optimalisatie / SEO) zodat je website ook in de zoekmachine op een hoge positie terug te vinden is.

Wist je dat bijna niemand op de tweede pagina van de zoekresultaten in Google kijkt en dat je daarom bijna kansloos bent als je daar terechtkomt? Slechts 5% van de mensen klikt nog op een resultaat op de 2e pagina van de zoekmachine.

Google kijkt vooral naar de inhoud van je website, dus de kwaliteit van de informatie die je biedt en niet zozeer naar het design van je website of hoe mooi deze eruit ziet.

Zoals je ziet is hoog scoren in Google van levensbelang voor je website en je inkomsten, maar hoe beland je nou op de eerste pagina van de zoekresultaten?

Hoe kom ik op de eerste pagina van Google?

Hoe kom ik op de eerste pagina van Google?Het antwoord op deze vraag is tegelijkertijd erg eenvoudig maar toch ook zo moeilijk, want er bestaat namelijk geen standaard trucje wat je kunt perfectioneren zodat jouw artikelen gegarandeerd op de eerste pagina van Google komen.

Het algoritme van Google kent namelijk duizenden factoren, waarvan de meeste niet eens bekend zijn, die bepalen hoe hoog jouw website en de artikelen hiervan worden beoordeeld.

Toch zijn er een aantal factoren (ranking factors) wel bekend, enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • De snelheid van je website
 • Is je website veilig (https voor het webadres)
 • Hoe lang blijft een bezoeker op jouw website
 • Hoeveel links van andere (kwaliteit) websites verwijzen naar jouw website
 • Hoevaak wordt jouw website of merknaam genoemd op andere sites
 • … maar de allerbelangrijkste factor is toch wel dat je goede inhoudelijke teksten schrijft waar de bezoeker ècht iets aan heeft!

Wanneer jij betere teksten over een bepaald onderwerp schrijft dan je concurrentie dan kan Google op een gegeven moment echt niet meer om jouw website heen en zul je steeds hoger in de zoekresultaten komen.

Hoe schrijf ik goede teksten voor m’n website?

Voor je het artikel gaat schrijven is het belangrijk dat je je focust op de juiste kernwoorden (keywords) zodat je weet dat er ook daadwerkelijk vraag naar is en op deze woorden gezocht wordt.

Er zijn verschillende tools om goede sleutelwoorden voor je website te ontdekken, zoals: KWFinder, Semrush of de Google Keywordplanner.

Het is belangrijk om je in het begin te richten op langere zoektermen van minimaal 3 à 4 woorden om een grotere kans te hebben dat je ook daadwerkelijk goed gaat scoren.

Wanneer je inhoudelijk erg goede en uitgebreide artikelen hebt geschreven over langere zoektermen kun je deze iets inkorten omdat Google je inmiddels al een beetje kent en weet dat je ook voor korte termen van waarde kunt zijn.

Probeer dus niet in je eerste artikel te scoren op een zoekterm als “Geld verdienen”, want hier ga je never nooit op scoren als beginner. Richt je pijlen dan op een langere zoekterm zoals “Geld verdienen op het internet zonder eigen kantoor”.

Hoewel het zoekverkeer op deze lange zoekopdracht misschien lager ligt zul je hier veel makkelijker op kunnen scoren en toch je eerste bezoekers naar je website trekken.

Het schrijven van goede teksten voor je website die bezoekers trekken èn geld opleveren is een ware kunst die je niet binnen een dag onder de knie zult hebben.

Maar zoals bij alles in het leven: “Oefening baart kunst” en heb ik een uitstekende videotraining voor je om dit tot in de puntjes te leren (check de laatste alinea van deze pagina!)

Alles leuk en aardig, maar hoe zorg ik ervoor dat de bezoeker van mijn website ook daadwerkelijk het product koopt wat ik aanraad?

Hoe schrijf ik goede teksten voor m'n website?

Schrijf een duidelijke call to action (CTA)

Zoals gezegd probeer je onderaan je artikelen de bezoeker te verleiden om op de link te klikken waardoor hij of zij naar de verkooppagina van het product wat je wilt verkopen gaat.

Dit wordt in vaktermen ook wel een ‘call to action’ (CTA) genoemd en bestaat meestal uit een groene, oranje of blauwe knop vergezeld door korte beschrijving van 3 à 4 alinea’s van het te verkopen product.

De kunst is om deze call to action button duidelijk onder de aandacht van je bezoeker te krijgen maar er tegelijkertijd voor te zorgen dat deze niet als irritant of spammy wordt ervaren.

Dit doe je vooral door in de begeleidende tekst niet te pusherig of salesy over te komen.

Vertel je bezoeker op een vriendelijke toon welke voordelen hij of zij door het aanschaffen van dit product zal ervaren en welke problemen het voor hun op zal lossen.

Niet iedereen koopt het aangeboden product

Affiliate marketing stappenplanWanneer je een simpele website maakt om geld te verdienen op het internet dan moet je er rekening mee houden dat niet iedereen op je aanbieding in zal gaan.

Mijn eigen ervaring leert dat ongeveer 20% van de bezoekers op mijn CTA klikt en van deze 20% slechts 2% daadwerkelijk het gepromote product aanschaft.

Heb je 100 bezoekers per dag dan klikken ongeveer 20 mensen op mijn affiliate links en kopen ongeveer 2 personen daadwerkelijk het aangeboden product.

Let op: Dit zijn mijn cijfers en deze zijn niet op elke website van toepassing en deze percentages zijn voor iedereen verschillend. Dit was slechts om je een voorbeeld te geven en een kijkje in mijn keuken te bieden.

Affiliate marketing 101

Affiliate marketing met een simpele website is minder gecompliceerd dan veel mensen denken daarom ga ik je hieronder in vogelvlucht een stappenplan meegeven zodat je weet wat je te doen staat.

Als je op zoek bent naar een stap-voor-stap uitleg compleet met videotraining die je precies op kunt volgen dan wil ik je de Affiliate Marketing Revolutie van affiliate marketing expert Jacko Meijaard aanraden.

In het kort ziet affiliate marketing er zo uit:

Stap #1: Kies een product dat je wilt promoten

Om te beginnen ga je kijken in het productoverzicht van affiliate netwerken als PayPro, Daisycon, TradeTracker of bol.com en kiest het product of producten die je wilt promoten op je website.

Om ervoor te zorgen dat je kwalitatief goede teksten kunt plaatsen op je website en ervoor te zorgen dat je goed gevonden kunt worden in Google is het belangrijk dat je een onderwerp kiest waar je ook daadwerkelijk veel vanaf weet.

Stap #2: Begin een simpele (blog) website

Ok, je weet nu welke producten je wilt promoten dan is het nu tijd om actie te ondernemen en daadwerkelijk een website te beginnen.

Voor een tientje per jaar heb je al een domeinnaam en webhosting en kun je met behulp van een gratis WordPress installatie aan de slag.

Je kunt hierop talloze gratis thema’s en plugins installeren om je website mooier te maken, maar ik raad je echt aan om het zo simpel en eenvoudig mogelijk te houden. Het gaat immers om de teksten, de rest leidt alleen maar af.

Stap #3: Artikelen schrijven

Je website is inmiddels in de lucht, dan is het tijd om artikelen te schrijven rond de door jou gekozen sleutelwoorden.

Probeer deze artikelen zo uitgebreid mogelijk te schrijven (minimaal 1.000 woorden) en te voorzien van afbeeldingen en waar mogelijk video’s.

Let erop dat dit unieke content is en dat je niet van een andere website kopieert, ten eerste omdat dit strafbaar is maar bovenal omdat je op deze manier nooit hoog in de zoekmachines komt.

Stap #4: Optimaliseer je website voor Google (SEO)

Website optimaliseren voor Google (SEO)Je website optimaliseren voor Google is eigenlijk heel eenvoudig, want wat je moet doen is simpelweg zorgen voor de juiste titels en tussenkopjes in je teksten en goede pakkende meta omschrijving.

De titel van je pagina en meta omschrijving kun je bijvoorbeeld invoeren in de gratis Yoast SEO plugin (aanrader!). Zorg ervoor dat je keyword ook in de titel en omschrijving terugkomt.

Andere zaken die je kunt optimaliseren zijn bijvoorbeeld:

 • Je kernwoorden toevoegen aan je afbeeldingen en je afbeeldingen ook deze naam geven (beginner)
 • Structured data toevoegen aan je artikelen (geavanceerd)
 • Afbeeldingen verkleinen om de snelheid van je website te verbeteren (beginner)
 • Interne èn externe links toevoegen aan je artikelen (beginner)

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, moet je niet moeilijker maken dan het is. Houd je gewoon aan de richtlijnen van Google en zorg dat jouw artikelen kwalitatief beter en uitgebreider zijn dan je concurrentie en je komt al een heel eind!

Stap #5: Blijf artikelen plaatsen (geduld is een schone zaak)

Zoals ik eerder op deze pagina ook aangaf is het allerbelangrijkste dat je doorgaat met het plaatsen van artikelen op je website.

In de eerste paar weken/maanden zul je nog bijna geen bezoekers krijgen en dus ook geen verkopen realiseren, maar wanneer je door blijft gaan en elke week één of meerdere (lange) artikelen plaatst gaat Google je hiervoor belonen.

Het is sowieso bijna een ongeschreven regel dat je pas na 6 maanden veel verkeer je kant op krijgt gestuurd vanuit de grootste zoekmachine ter wereld (soms op de dag nauwkeurig).

Google wil namelijk eerst ontdekken om jij een blijvertje bent of na een paar weken alweer ophoudt omdat je geen resultaten ziet.

Blijf dus iedere week minimaal 1 artikel plaatsen van minstens 1.000 woorden op je website en na verloop van tijd zul je zien dat de bezoekersaantallen beginnen te stijgen en ook jou kansen op een commissie dus groeien.

Check onderstaande video voor extra motivatie en om te zien wat er allemaal mogelijk is:

Is er een online videotraining waar ik dit kan leren?

Affiliate Marketing Revolutie coverIk kan je uit eigen ervaring vertellen dat de beste manier om affiliate marketing te leren en te ontdekken hoe ook jij geld kunt verdienen met een simpele website de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is.

Je leert aan de hand van tientallen duidelijke video’s stap-voor-stap hoe jij op een eenvoudige manier een maandelijks groeiend passief inkomen kunt opbouwen.

Hij geeft je letterlijk een inkijk in zijn business en hoe hij maandelijks meer dan 7.500 euro verdient met affiliate marketing en hoe jij dit ook kunt doen.

Je kunt bovendien al je vragen kwijt op het Internet Succes Gids Forum met meer dan 5.000 leden waar je meestal binnen enkele minuten al een antwoord hebt van Jacko zelf of een andere deelnemer van de AMR.

Bovendien loop je geen enkel risico en kun je de Affiliate Marketing Revolutie 30 dagen GRATIS uitproberen, want dankzij de niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent!

JA! IK WIL LEREN GELD VERDIENEN OP HET INTERNET!

Ruim 5.000 tevreden cursisten gingen je al voor en verdienen nu hun geld online!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *