Geld verdienen op het internet: Geef GRATIS waarde en ontvang (veel) geld!

Geld verdienen op het internet: Geef GRATIS waarde en ontvang (veel) geld!

Geld verdienen op het internetWeet je dat je geld kunt verdienen op het internet door informatie, maar ook fysieke producten, gratis weg te geven?
Maar waarom zou je iets gratis weggeven waar je ook (veel) geld voor kunt vragen.
Je geeft deze informatie of producten namelijk niet doelloos weg, je ziet het als een investering in mensen die op een later moment nog veel meer geld gaan uitgeven wanneer je hun vertrouwen hebt gewonnen.
Je doet dit om een groot klantenbestand op te bouwen en het vertrouwen van je ‘leads’ te winnen zodat zij tot in lengte van jaren producten en abonnementen van jou blijven afnemen.

GEEF GRATIS WAARDE

Zoals gezegd is het codewoord in geld verdienen op het internet ‘waarde’ en het op de juiste wijze presenteren van deze toegevoegde waarde.
Want wat bedoel ik met waarde?
Met waarde bedoel ik de bezoeker van je website of social media of kijker van je YouTube-video voorzien van genoeg informatie waarmee ze in eerste instantie hun probleem op kunnen lossen.
Daarna kun je geld gaan verdienen door deze potentiële klanten iets extra’s te bieden tegen betaling en je zult ervan versteld staan hoeveel mensen ervoor kiezen om dit laatste stukje informatie ook aan te schaffen.
Anno 2018 kopen mensen namelijk niet meer zomaar een product zonder dat ze alle ins en outs kennen van zowel het boek (of eBook) en de schrijver(s) die erachter zitten.

GELD VERDIENEN OP HET INTERNET

Online geld verdienenJe zult nu waarschijnlijk denken waar moet ik beginnen als ik geld wil gaan verdienen op het internet? En waar kan ik deze waarde en mijn mening wereldkundig maken?
Gelukkig leven we tegenwoordig in een tijdperk waarin het bijzonder eenvoudig is om een website, blog of YouTube-kanaal te beginnen waarmee je een gigantisch bereik kunt creëren.
Je begint gewoon met het schrijven van artikelen of het maken van video’s over onderwerpen waar jij veel vanaf weet.
Wanneer je dit consistent doet (bijvoorbeeld wekelijks) dan zul je op een gegeven moment opgepikt worden door zoekmachines – lees Google – die dan steeds meer bezoekers naar je website of video’s gaat sturen.
Via deze kanalen geef je geef je dagelijks, wekelijks of maandelijks veel informatie die gratis toegankelijk is voor iedereen.
Het is uiteraard van het grootste belang dat mensen ook daadwerkelijk iets hebben aan jouw informatie en dit echt het probleem van je bezoeker kan oplossen.
Aan het einde van je blogbericht of video verwijs je de kijker door naar een bijbehorend product die hun probleem nog beter kan oplossen.
Dit kan je eigen product zijn maar kan ook een product van iemand anders zijn, dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd.

DIRECT TOEGANG TOT DE VIDEOTRAINING!

AFFILIATE MARKETING

Affiliate marketingIn het kort betekent affiliate marketing niets anders dan mensen doorverwijzen naar een product van een ander waarvoor jij in ruil een deel van de opbrengst krijgt.
In het geval van een eigen website – zoals de website die je nu bezoekt – link je naar het product van een ander en wanneer iemand op die link klikt en datgene ook daadwerkelijk koop dan krijg jij hiervoor een commissie.
Deze commissies lopen uiteen van 5% – 10% bij fysieke producten, want ja je kunt ook fysieke dingen verkopen tot wel 50% van de opbrengst bij digitale producten (eBooks en online trainingen).
Toeslagen op digitale producten liggen veel hoger omdat deze weinig onderhoud vereisen van de producteigenaar.
Zij kunnen het eBook of eCursus eenmalig uploaden waarna het oneindig vaak verkocht kan worden.
Je snapt waarschijnlijk wel dat fysieke producten elke keer opnieuw ingepakt en verzonden moeten worden en dat hier veel meer handelingen bij komen kijken.

AFFILIATE NETWERKEN

Dè manier om affiliates (adverteerders) en merchants (producteigenaren) samen te brengen is doormiddel van een affiliate netwerk.
Zij vormen de schakel tussen beide en zorgen ervoor dat alle clicks en transacties bijgehouden worden en dat beide partijen krijgen waar ze recht op hebben.
Als je goed zoekt dan kom je tot de ontdekking dat er veel (grote) Nederlandse bedrijven zijn die een affiliate programma hebben waar je het misschien niet van zou verwachten.
Ik zal hieronder de bekendste Nederlandse affiliate netwerken voor je op een rijtje zetten:

Zo kun je bijvoorbeeld commissies door wasmachines te promoten aan je publiek bijvoorbeeld door reviews te schrijven over verschillende modellen.

SCHRIJF EERLIJKE REVIEWS

Schrijf reviewsVooral bij het promoten van fysieke producten – maar ook zeker bij eBooks – is het zeer waardevol om uitgebreide en eerlijke reviews te schrijven over de producten die je promoot.
Je kunt daarnaast met goede diepgaande en uitgebreide reviews van allerlei verschillende producten in je niche eenvoudig hoog in Google komen waardoor je snel bezoekers kunt krijgen op je website.
Bijkomend voordeel van het schrijven van productverslagen is dat mensen die hierop zoeken meestal al in de stemming zijn om het product aan te schaffen waardoor ze dit vaak via jouw site zullen doen waardoor jij eenvoudig commissies kunt scoren.
Het is bij het schrijven van productreviews bijzonder belangrijk dat je eerlijk en oprecht bent en ook de zwakke punten durft te benoemen.
Wanneer je een bepaald product alleen maar de hemel inprijst met enkel het doel om het te verkopen dan zullen je bezoekers hier snel doorheen prikken en jou niet serieus nemen.

DIRECT TOEGANG TOT DE VIDEOTRAINING!

WEBSITE LATEN SCOREN IN GOOGLE

Om bezoekers naar je website te laten komen is het belangrijk dat je artikelen hoog in de grootste zoekmachine ter wereld Google komen.
Maar hoe zorg je ervoor dat Google jouw website op waarde schat?
Dit doe je door structureel kwalitatief goede artikelen te schrijven waarin je erg uitgebreid over het onderwerp schrijft, want het is bewezen dat langere artikelen (1000/1500/2000 woorden) beter scoren dan korte teksten.
Maar het is vooral belangrijk dat jij geen 13 in een dozijn teksten gaat schrijven maar dagelijks/wekelijks/maandelijks unieke artikelen met een eigen stem publiceert.
Echter ook hier komt het sleutelwoord van dit artikel weer naar voren: “Bied waarde aan je bezoekers!”
Schrijf goede artikelen waarin je je bezoeker waarde biedt en hij of zij het probleem op kunnen lossen waar ze mee te maken hebben.

DUIDELIJKE CALL TO ACTION (CTA)

Call to actionJe hebt nu een geweldig artikel geschreven en wilt je bezoekers de kans geven om het door jou gekozen bijpassende product aan te schaffen, maar hoe doe je dit?
Dit doe je door aan het einde van je artikel een duidelijke call to action (CTA) te schrijven.
De woorden ‘call to action’ zeggen eigenlijk al genoeg, want je roept je lezer letterlijk op om actie te ondernemen en het door jou gepromote product te checken.
Schrijf onder elk artikel 3 à 4 alinea’s over het product dat je wilt promoten waarin je vertelt hoe juist dit product het leven van je lezer een stuk eenvoudiger en beter kan maken.
Aan het einde van de call to action tekst verzoek je de bezoeker van je website om vrijblijvend meer informatie te krijgen door op jouw affiliate link te klikken.
Door op deze link te klikken gaat de bezoeker rechtstreeks naar de verkooppagina van het product en wanneer hij of zij besluit het product aan te schaffen krijg jij de commissie.
Tip: Je kunt de conversie drastisch verhogen door onder de call to action button te zetten hoeveel mensen dit product al naar tevredenheid gebruiken. Mensen zijn namelijk kuddedieren en kopen het liefst pas iets wanneer al duizenden mensen hetzelfde product gebruiken.

AFFILIATE MARKETING VIDEOTRAINING

Affiliate Marketing Revolutie coverBen jij benieuwd hoe het maken van een website en geld verdienen op het internet met behulp van affiliate marketing precies in z’n werk gaat?
Dan wil ik je de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Jacko Meijaard aanraden.
In zijn videotraining leer hij je stap-voor-stap hoe je op een eenvoudige manier een goede website maakt die gegarandeerd geld voor jou gaat verdienen.
Zo leer je alles over WordPress, SEO, landingspagina’s, E-mailmarketing, conversie optimalisatie en nog veel meer.
Eigenlijk te veel om op te noemen om jou aan een passief online inkomen te helpen waarmee jij jouw dromen waar kunt maken.
Je loopt overigens geen enkel risico en kun de Affiliate Marketing Revolutie gratis uitproberen, want dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent!

KLIK HIER OM DIRECT TOEGANG TE KRIJGEN!

Deze populaire videotraining is inmiddels door ruim 5.000 cursisten succesvol afgerond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *