Review: Cryptocurrency Beginnerscursus, deze investering heb je zo terug verdiend!

Review: Cryptocurrency Beginnerscursus, deze investering heb je zo terug verdiend!

Cryptocurrency BeginnerscursusWanneer ik spreek over cryptocurrency heb je wellicht geen idee waar ik het over heb, maar zodra ik het woordje ‘Bitcoin’ laat vallen weet ineens iedereen wat het is.

Bitcoin is het bekendste voorbeeld van een – jawel – cryptocurrency waarmee de afgelopen jaren bijzonder veel mensen ontzettend rijk zijn geworden.

Toch blijft investeren in deze digitale munten linke soep en loop je het risico dat je je inleg verliest. Om je te helpen betere keuzes te maken bij het investeren in cryptocurrency hebben de specialisten van AllesOverCrypto.nl de ‘Cryptocurrency Beginnerscursus’ gemaakt.

In deze uitgebreide review van de Cryptocurrency Beginnerscursus ga ik je precies vertellen wat je allemaal krijgt wanneer je de training aanschaft, wat je precies gaat leren, wie er achter deze cursus zitten en of het een goede investering is of juist niet.

GEEF MIJ DIRECT TOEGANG TOT DE CRYPTOCURRENCY BEGINNERSCURSUS!

Wat is de Cryptocurrency Beginnerscursus?

Toen de Bitcoin in december 2017 bijna $20.000 waard was ontstond er een ware crypto-hype en gingen veel mensen ineens duizenden euro’s investeren in fragiele cryptomunten omdat deze wel mee zouden liften op het succes van de Bitcoin, toch?

Dit bleek in verreweg de meeste gevallen niet zo te zijn waardoor veel mensen veel geld verloren omdat ze simpelweg niet goed wisten wat ze deden en ondoordacht en onvoorbereid in deze hype waren gesprongen.

Toen vervolgens ook de waarde van de Bitcoin zelf onderuit ging werd het even stil rond cryptocurrency en bleek dat veelal alleen de crypto experts veel geld hadden verdiend.

Wat we dus geleerd hebben van het verleden is dat je goed beslagen ten ijs moet komen wanneer je de cryptomarkt wilt gaan betreden en het volgen van een allesomvattende beginnerscursus is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Zo leer je in de Cryptocurrency Beginnerscursus precies hoe en waar je moet beginnen, wanneer je moet kopen of juist verkopen en waar je op moet letten bij het kiezen in welke cryptomunt jij wilt gaan investeren.

Wie zijn de experts van AllesOverCrypto?

De Cryptocurrency Beginnerscursus is ontwikkeld door twee hoogopgeleide professionele crypto traders, namelijk Derek Westra en Patrick Suiker.

Derek WestraDerek Westra: Een universitair afgestudeerd gedragseconoom weet als geen ander hoe de crypto markt zich ontwikkelt dankzij de vele invloeden van buitenaf en hoe bepaalde omstandigheden en uitspraken van belangrijke personen ervoor kunnen zorgen dat koersen stijgen of juist dalen.

Hij kwam in 2013 in aanraking met crypto en in de jaren die volgden werd het een ware obsessie waardoor hij zichzelf alle ins en outs van de markt heeft aangeleerd en deze kennis nu aan jou wil doorgeven.

Patrick SuikerPatrick Suiker: Ook Patrick is een geboren ondernemer en handelaar die in 2013 voor het eerst in aanraking kwam met digitale valuta.

Hij heeft inmiddels alle kennis in huis om zichzelf een ware crypto specialist genoemd te mogen worden en wil de rest van Nederland leren hoe je veel geld kunt verdienen met cryptocurrency.

Inhoud Cryptocurrency Beginnerscursus

De Cryptocurrency Beginnerscursus bestaat uit een inleiding met meer algemene informatie gevolgd door 5 hoofdstukken met diepgaande informatie en lessen over hoe je het beste in cryptomunten kunt handelen.

Tot slot kun je je kennis testen tijdens het eindexamen van 60 vragen waarna je als je geslaagd bent alle kennis in huis hebt om succesvol te handelen en (veel) geld te verdienen met cryptocurrency.

Je leert dit aan de hand van 19 video’s met uren aan lesmateriaal, tussentijdse quizzen met ruim 200 vragen, levenslange toegang tot alle updates zodat je ook in de toekomst goed uit de voeten kunt en persoonlijke begeleiding van de experts van AllesOverCrypto.

DIRECT BEGINNEN MET GELD VERDIENEN? KLIK HIER!

De verschillende hoofdstukken zien er als volgt uit:

Inleiding:

 • Wat is geld en hoe is dit ontstaan?
 • Wat is Bitcoin?
 • Wat is Blockchain?
 • Wat zijn smart contracts en hoe werken ze?
 • Wat zijn cryptocurrency’s en welke soorten kennen we?

Hoofdstuk 1: Crypto kopen

 • 1.1 Eenvoudig: je eerste cryptocurrency kopen! (Bitvavo)
 • 1.2 Gemiddeld: populaire crypto’s kopen met Bitcoins (Binance)
 • 1.3 Lastig: crypto kopen op een decentrale exchange (IDEX)
 • 1.4 Lastig: cryptocurrency future contracts kopen (BitMEX)
 • 1.5 Lastig: verborgen crypto parels kopen op een kleine exchange (TradeOgre)

Hoofdstuk 2: Je investering beveiligen

 • 2.1 Wat is een cryptocurrency wallet?
 • 2.2 Zet jouw cryptocurrency’s offline op een paper wallet
 • 2.3 Sla jouw cryptocurrency’s zo veilig mogelijk op met behulp van een hardware wallet
 • 2.4 Zet je cryptocurrency’s afgeschermd op je computer met een software wallet
 • 2.5 Beveilig je cryptocurrency’s zo goed mogelijk op de exchange met 2FA Authenticator

Hoofdstuk 3: Je winsten uitbetalen

 • 3.1 Winsten zo makkelijk mogelijk uitbetalen (Bitvavo)
 • 3.2 Winsten zo snel mogelijk uitbetalen (Bitonic)
 • 3.3 Winsten zo goedkoop mogelijk uitbetalen (Kraken)

Hoofdstuk 4: Geld verdienen met ICO’s

 • 4.1 Wat is een ICO?
 • 4.2 Meedoen met een ICO

Hoofdstuk 5: De industrie van de toekomst, leer crypto trading

 • 5.1 Hoe werkt een crypto exchange precies?
 • 5.2 Bubbels, emoties en marktcyclussen
 • 5.3 Crypto op de beste momenten kopen en verkopen met support en resistance
 • 5.4 Weet wat de koers gaat doen dankzij candlesticks
 • 5.5 Kijk mee met een live trade!

Eindexamen:

Het eindexamen bestaat uit een vragenlijst van 60 vragen waarmee jij je opgedane kennis kunt testen en jij erachter komt of je er klaar voor bent om daadwerkelijk te investeren in cryptocurrency en hiermee geld verdienen.

Gratis Bonussen

Bitcoinbijbel coverNaast de beginnerscursus zelf krijg je na bestelling ook direct toegang tot 3 extra bonus eBooks, namelijk:

 • Crypto belastinggids: Dit eBook bevat alle antwoorden op vragen rond cryptomunten en belasting waarmee je ervoor zorgt dat je je investeringen in digitale valuta correct opgeeft bij de belastingdienst.
 • 12 Tips voor beginners: 12 Extra tips om te voorkomen dat je de bekende beginnersfouten maakt.
 • De Bitcoinbijbel: De Bitcoinbijbel is een 132 pagina’s tellend eBook met uitgebreide informatie over crypto en de blockchain technologie. Dit boekje is vooral informatie gericht en een handige gids om vaktermen e.d. op te zoeken, dus geen training.

Daarnaast krijg je toegang tot de speciale VIP community waarin je samen met de andere cursisten op de hoogte wordt gehouden van ontwikkelingen op de markt en buitenkansjes.

Prijs-kwaliteitverhouding: Cryptocurrency Beginnerscursus kopen?

Hoewel het prijskaartje van de Cryptocurrency Beginnerscursus wellicht afschrikt met €197 denk ik toch dat het de investering meer dan waard is.

Met name omdat je bijna letterlijk bij de hand wordt genomen op jouw weg naar succesvolle crypto-investeringen omdat je dit bedrag letterlijk binnen een dag terug kunt verdienen.

Ik raad je daarom van harte aan de Cryptocurrency Beginnerscursus te kopen en deze uit te proberen, vooral omdat je dankzij de niet-goed-geld-terug garantie gewoon je geld terug krijgt als je niet tevreden bent, zonder lastige vragen of extra voorwaarden!

KLIK HIER VOOR DE BESTE PRIJS EN BESCHIKBAARHEID!

100% Niet-goed-geld-terug garantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *