Review: 5 Jaars coachingsprogramma – Leer op een unieke manier winstgevend beleggen!

Review: 5 Jaars coachingsprogramma – Leer op een unieke manier winstgevend beleggen!

5 Jaars coachingsprogramma coverMet het 5 jaars coachingsprogramma van beleggingsexpert Harm van Wijk leer jij hoe je op een unieke manier winstgevend kunt gaan beleggen.

Daarnaast krijg je 5 jaar begeleiding van Harm en zijn team van beleggingsexperts waardoor de kans op succes vele malen groter wordt.

Denk jij erover om te gaan beleggen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan wil ik je zeker aanraden deze pagina grondig door te lezen en ook de pagina van Harm van Wijk zelf door te nemen en je aan te melden voor het gratis webinar.

Op deze pagina kun je je meteen aanmelden voor een exclusieve webinar waarin je meteen toegang krijgt tot de 3 grootste geheimen van professionele beleggers.

WIE IS HARM VAN WIJK?

Harm van Wijk beleggingsexpertHarm van Wijk is een beleggingsexpert die al meer dan 30 jaar actief geld belegd en met vallen en opstaan de fijne kneepjes van het vak onder de knie heeft gekregen.

Hierdoor heeft hij zelf alle beginners- en gevorderden fouten al gemaakt en wil jij in zijn training voorkomen dat jij deze fouten ook maakt.

Na zijn studie economie afgerond te hebben is hij in de financiële sector werkzaam geweest voor o.a. SNS, ABN-Amro, Fortis en de Financiële Telegraaf waarna hij Beleggen.com oprichtte.

Zijn doel met Beleggen.com is om zoveel mogelijk mensen (particulieren) te leren hoe je veel geld op de beurs kunt verdienen en tevens de risico’s hiervan te beperken.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 90% van de particuliere beleggers geld verlies, terwijl dit volgens Harm niet hoeft. Daarom wil hij je leren hoe je ook als particuliere belegger veel geld kunt verdienen.

Dat van Wijk een bekende naam is in de beleggingswereld blijkt wel uit het feit dat hij als beleggingsexpert te zien en te horen is geweest op radio en televisie bij o.a. Radio 1, EenVandaag, BNR en Business Class.

Inmiddels heeft hij al meer dan 11.000 beleggers geholpen om een stevige winst te maken en wil hij dit ook voor jou doen.

5 JAARS COACHINGSPROGRAMMA

Het 5 jaar coachingsprogramma bestaat uit een 4-daagse training met een totale waarde van €6.388 waarna je 5 jaar lang intensieve begeleiding krijgt.

Deze 4-daagse training bestaat uit: Het leren van de beste Beleggingsstrategieën, je leert de basis van opties en de beste optiesstrategieën en leert hoe je op lange termijn succescol kunt worden en blijven.

Harm van Wijk kwam in zijn leven als belegger al snel tot de conclusie dat het hebben van een goede coach het verschil kan maken tussen winst en verlies.

Helaas voor van Wijk zelf was er in zijn tijd nog geen goed coachingsprogramma waarop hij besloot dat hij zelf in dit gat moest duiken en zijn ervaringen delen om jou te helpen.

BEKIJK HIER HET GRATIS WEBINAR!

Onderdelen 5 jaars coachingsprogramma

Inhoud van de 4-daagse trainingHet 5 jaars coachingsprogramma bestaat uit 7 uitgebreide onderdelen die jij helpen succesvol te gaan beleggen en geld te verdienen op de beurs.

#1: 4-Daagse training
Tijdens deze 4-daagse training leer je de basis van goed en succesvol beleggen, waar je specifiek op moet letten en in welke valkuilen jij niet moet trappen.

Je wordt stap-voor-stap begeleidt in het opzetten van een succesvolle beleggingsstrategie en leert hoe je hiermee maandelijks terugkerende passieve inkomsten genereert.
#2: Trading Navigators (software)
Het tweede onderdeel van het coachingsprogramma is dat je twee Trading Navigators krijgt waarmee je zowel koop- als verkoopsignalen krijgt.

Met deze software sta je nooit meer te laat in en belangrijker nog je kunt precies zien wanneer het beste moment is om uit te stappen.
#3: 5 Jaar toegang tot het VIP-deel van De Slimste Belegger
Op het VIP-gedeelte van De Slimste Belegger kun je in realtime je vraag voorleggen aan de vele beleggingsexperts om het maximale uit je investering te halen.

Dit is dus je eigen hulplijn wanneer jij vastloopt en krijgt hier tevens unieke kansen aangereikt die je zonder dit platform nooit zou hebben ontdekt.
#4: Alerts via Telegram
Met behulp van deze app op je smartphone of pc krijg je in realtime koop en verkoopsignalen van de experts van het 5 jaars coachingsprogramma.

Dit zijn concrete koop en verkoopberichten geschreven door Harm van Wijk en zijn collega’s die zij zelf ook volgen.
#5: 5 jaar toegang tot het jaarlijkse symposium
Je krijgt de komende 5 jaar toegang tot het jaarlijkse symposium van De Slimste Belegger en Beleggen.com.

Tijdens dit symposium kun je in contact komen met andere deelnemers van het programma en vertellen interessante en deskundige sprekers over de actuele ontwikkelingen in de markt.
#6: 5 jaar toegang tot exclusieve webinars
Ieder kwartaal organiseert Harm van Wijk en zijn collega’s een exclusief webinar voor de deelnemers van het 5 jaars coachingsprogramma.

Tijdens dit webinar word je op de hoogte gebracht van nieuwe trends in de wereld van het beleggen en word je op de hoogte gebracht van nieuwe kansen en ontwikkelingen.

#7: 5 jaar toegang tot het maandelijkse online vragen uur
Elke maand organiseren ze een online vragenuur waarin jij al je vragen en problemen voor kunt leggen aan Harm van Wijk en zijn team.

Op deze manier blijf je dus nooit lang met vragen zitten en wordt je snel verder geholpen als jij twijfelt of problemen tegenkomt.

MIJN ERVARING

Mijn ervaringen met het 5 jaars coachingsprogrammaIk volg sinds 2015 het 5 jaar coachingsprogramma en ik moet toegeven dat ik in het begin best sceptisch was.

Want wat is er zo bijzonder wat Harm van Wijk mij kan leren en wat niet al gratis op het internet te vinden is.

Mijn antwoord hierop is dat ik er niet meer naast kon zitten dan nu het geval was, want het is vooral de grote kennis en de persoonlijke begeleiding die ervoor zorgen dat je succesvol wordt.

Mijn investering in het programma betaalde zich al binnen een half jaar terug en sindsdien verdien ik prima maandelijks inkomen met beleggen.

Bovendien zie ik dit inkomen nog elke maand stijgen en kijk ik met veel vertrouwen naar de toekomst met als grote doel binnen 5 jaar financieel onafhankelijk te worden.

Hoe ik dit doe? Persoonlijk investeer ik vooral in opties en gebruik ik de koop en verkoopsignalen van Harm om snel te kunnen instappen.

Daarnaast stel ik af en toe een vraag in het VIP-gedeelte van De Slimste Belegger of win ik advies in tijdens het online vragenuur.

Ervaringen van andere gebruikers

Hieronder volgen enkele ervaringen van andere gebruikers:

Ik zou elke niet professionele belegger het coaching programma aanraden. David Sanders, Amsterdam.

Je krijgt compact veel informatie over handel in opties en het kan in de avonduren. Mathieu van Helden, Kerkrade.

Voor iedereen die substantieel meer rendement wil halen dan rente op een spaarrekening. Paul Engelen, Nijmegen.

WAT KOST HET? (CONCLUSIE)

Harm van WijkHet gehele programma heeft een gezamenlijke waarde van €30.855, maar jij kunt het nu tijdelijk voor slechts €2.997 aanschaffen.

Je krijgt hierbij tijdelijk 52% korting, want het 5 jaars coachingsprogramma kost normaal €6.338.

Dit lijkt natuurlijk een gigantisch bedrag, maar als je dit over 5 jaar bekijkt dan kost het je slechts 50 euro per maand waardoor dit natuurlijk een schijntje is ten opzichte van het profijt wat je ervan zult hebben.

Bovendien kun je dankzij de 100% niet-goed-geld-terug garantie de training 30 dagen uitproberen en als je niet tevreden bent of het is niet wat je ervan verwacht krijg je gewoon je geld terug, zonder vragen!

Waarschijnlijk was het je de laatste hoofdstukken al opgevallen. Maar ik ben onder de indruk. Het 5 jaars coachingsprogramma is een A tot Z handleiding om een succesvol belegger te worden.

Meld je via de link hieronder nu GRATIS aan voor de eerste online training en check of dit programma ook iets voor jou kan betekenen!

MIS DIT GRATIS WEBINAR NIET EN MELD JE AAN!

Harm van Wijk heeft inmiddels al 11.000 beleggers geholpen winst te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *