0

Waarschuwing! Veel valse gouden munten in omloop

Valse gouden muntenDe laatste tijd wordt de goudmarkt overspoeld met can you buy Lyrica from canada valse gouden munten, dus let goed op als u investeert in goud.

Volgens het American Numismatic Association heeft berekend dat er afgelopen jaar bijna follow link 1.000 meldingen zijn geweest van vervalste gouden munten.

Let op, dit zijn alleen de valse munten in de Verenigde Staten.

Gouden munten is een makkelijke manier om in bullion goud te investeren, maar wees alert, want deze neppers worden steeds beter en moeilijker van echt te onderscheiden.

De meeste valse gouden munten komen uit China. Criminelen kopen ze in grote partijen op en proberen ze vervolgens via internet of door advertenties in nieuwsbladen door te verkopen aan nietsvermoedende kopers.

Lees verder →

0

Engelse gouddealer verwacht recordomzet bij Brexit

GoudbarenEen http://oceanadesigns.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://oceanadesigns.net/envira/blue-pearl-gt/ Engelse gouddealer voorspelt dat een beslissing om de Europese Unie te verlaten een online gold rush gaat veroorzaken.

Hij verwacht zelfs dat investeerders binnen een dag voor meer dan £10 miljoen (€12,5 miljoen) goud van zijn bedrijf zullen kopen om hun rijkdom te beschermen.

BullionByPost, de grootste online goudhandelaar van Groot-Brittannië, verwacht de drukste dag ooit als de kiezers instemmen met een Brexit.

“We hebben een aantal grote cliënten die klaar zijn om grote orders te plaatsen. Iedereen wacht op de uitkomst van het referendum,” zegt oprichter Rob Haliday-Stein.

Lees verder →

0

Aurum Monaco eerste goud raffinaderij van het prinsdom

Monaco havenSelim Fendi, een investeerder uit Dubai, is van plan om in 2017 de eerste goud raffinaderij van Monaco te openen om tegemoet te komen aan de vraag naar het gele edelmetaal door lokale en juweliers wereldwijd.

De raffinaderij gaat Aurum Monaco heten en wil met de opening van deze goudbewerkingsfabriek een duidelijk statement maken door geen goud uit conflictgebieden te gebruiken.

In het eerste jaar zal de raffinaderij 1 ton goud per maand gaan produceren, maar het heeft de capaciteit om dit verder op te schroeven tot 3 ton goud per maand, zei Fendi in een interview.

Aurum is overigens het Latijnse woord voor ‘goud’.

Lees verder →

0

China koopt hypermoderne goudkluis in Londen

ICBC Standard Bank logoDe Chinese ICBC Standard Bank, één van de grootste banken ter wereld, heeft een gigantische hypermoderne goudkluis in Londen van Barclays gekocht.

ICBC is eigendom van de Chinese overheid en het land probeert op deze manier nog meer voet aan de grond te krijgen op de westerse goudmarkt.

De precieze locatie van de goudkluis in Londen is niet bekend, maar er past 2.000 ton goud of andere edelmetalen in.

Lees verder →

0

Goud kopen? 10 Redenen om juist nu goud te kopen

Goud kopen juist nuGoud kopen? Is het kopen van goud nou echt de moeite waard, of is het meer een mythe uit het verleden en kun je beter je geld ergens anders in investeren?

In deze lijst vindt u 10 redenen waarom u er goed aan doet om goud te kopen.

#1 Goud is al 5.000 jaar een betaalmiddel

Goud wordt al sinds de oudheid omschreven als betaalmiddel of valuta en wordt genoemd in zowel het Oude als het Nieuwe Testament van de Bijbel.

Wat namen de drie wijzen uit het oosten mee naar de geboorte van Jezus Christus? Juist goud, wierook en mirre.

Lees verder →

1 2 3