0

Nieuw seizoen Gold Rush vanaf 19 december in Nederland

Gold Rush seizoen 7 logoHet want to buy prednisone nieuwe seizoen van Gold Rush zal vanaf 19 december in Nederland te zien zijn op Discovery Channel.

Op enter maandag 19 december om 21:00 uur om precies te zijn heeft Discovery Channel Nederland persoonlijk aan mij bevestigd.

Hiermee volgen we lekker kort na de première op 14 oktober in Amerika dus ook al in Nederland te zien.

Ook in seizoen 7 van Gold Rush volgen we weer de avonturen van Todd Hoffman, Parker Schnabel en natuurlijk onze eigen Nederlandse Tony Beets die elk op hun eigen unieke manier veel goud proberen te vinden.

Natuurlijk zal er weer veel drama, mislukkingen en teleurstellingen te zien zijn, want dit maakt gewoon goede televisie.

Maar natuurlijk zal er ook weer veel goud uit de grond worden getoverd.

Lees verder →

0

Mel Gibson maakt tv-serie over de gold rush

follow Mel Gibson in 2011Mel Gibson, de voormalige filmster uit Lethal Weapon, gaat een televisie-serie maken over de gold rush van Californië die duurde van 1848 tot 1855.

Gibson heeft als acteur/director een aantal merkwaardige films op zijn naam staan, zoals: The Man Without a Face (1993), Braveheart (1995), The Passion of the Christ (2004) en Apocalypto uit 2006.

Naast het werken aan deze serie over de goudkoorts werkt Mel Gibson ook aan een oorlogsdrama genaamd Hacksaw Ridge.

Maar als website over goud zijn we natuurlijk nieuwsgieriger naar zijn nieuwe dramaserie over de Californische gold rush.

Volgens The Hollywood Reporter gaat dez onder de naam The Barbary Coast worden uitgebracht.

The Barbary Coast gebaseerd op het gelijknamige boek van Herbert Asbury die ook Gangs of New York schreef, dit boek werd in 2002 verfilmd door Martin Scorsese.

Lees verder →

0

Tony Beets in De Reünie

Tony Beets De ReunieVanavond was op NPO1 een zeer bijzondere aflevering van het kro-ncrv programma De Reünie te zien, want deze aflevering ging namelijk over de klas van Gold Rush ster Tony Beets op de Lagere Landbouwschool in Witmarsum.

Tony, die in tot zijn emigratie in Friesland nog door het leven ging als Anto, vertelt openhartig over zijn vertrek van het Friese platteland naar Canada.

Iets wat zijn klasgenoten zich nog van Tony herinneren is wanneer je Tony een hand gaf, hij die bijna doormidden kneep.

Presentator Patrick Lodiers kan het niet laten om dit meteen even te proberen, maar komt er snel achter dat Tony in al die jaren toch wat kracht heeft verloren, of Patrick heeft een zeer hoge pijngrens of extreem goede pokerface 🙂

Lees verder →

3

Gold Rush-opa John Schnabel overleden

Parker Schnabel John SchnabelGisteren heeft Parker Schnabel via Facebook het trieste bericht gedeeld dat zijn legendarische opa John Schnabel op 96-jarige leeftijd is overleden.

Opa Schnabel was een geliefd persoon voor alle Gold Rush fans. Vooral door zijn opgewekte persoonlijkheid en wijze raad waarvan hij de jonge Parker altijd kon voorzien.

We leerden John Schnabel kennen op de Big Nugget goudmijn die naast Porcupine Creek ligt, waar Todd Hoffman in het eerste seizoen van Gold Rush een poging doet om goudmijner te worden.

Ondanks vele gezondheidsproblemen bleef John Schnabel het zonnetje in huis en zeer vitaal.

Lees verder →

1

Gold Rush seizoen 6 vanaf 18 januari terug op Discovery

Gold Rush seizoen 6Vanaf maandag 18 januari 21:00 uur barst de goudkoorts ook hier in Nederland weer los, dan begint namelijk seizoen 6 van het immens populaire Gold Rush ook hier in Nederland op Discovery Channel.

Op deze site heeft u al enige tijd samenvattingen kunnen lezen van de eerste elf afleveringen van het zesde seizoen van Gold Rush, waar ook hier in Nederland reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Todd Hoffman

Volg het wel en wee van Todd Hoffman die voor dit seizoen niet alleen zijn vader Jack en Dave Turin, maar ook zijn zoon Hunter Hoffman heeft meegenomen naar de Klondike.

Dit seizoen wordt hij meteen uitgedaagd door claimeigenaar Peter Tallman om meer dan de dubbele hoeveelheid goud dan vorig seizoen seizoen uit de grond van zijn goudclaim McKinnon Creek te halen.

Om dit doel van 2.700 troy ounce (76,5 kilo) goud te verwezelijken opent Todd Hoffman een gigantische groeve, namelijk de “Super Cut”, met een oppervlakte van 12 voetbalvelden.

Lees verder →

1 2