Review: Affiliate Marketing Revolutie – Online Geld Verdienen voor Beginners!

Review: Affiliate Marketing Revolutie – Online Geld Verdienen voor Beginners!

Affiliate Marketing Revolutie coverWil jij geld verdienen op het internet, maar weet je niet hoe? Dan wil ik je van harte aanraden de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard eens te proberen.
Met deze uitgebreide en duidelijke videotraining leer jij hoe je (veel) geld gaat verdienen op het internet door gebruik te maken van affiliate marketing en nooit meer een lege portemonnee hoeft te hebben.
Nu zul je waarschijnlijk denken: “Wie is deze Jacko Meijaard en belangrijker nog wie is hij om mij te vertellen hoe ik succesvol wordt op het internet?”
Jacko begon ruim 7 jaar geleden op zijn zolderkamertje met het opzetten van affiliate websites om geld mee te verdienen.
Dit ging in het begin met vallen en opstaan, maar inmiddels verdient hij een fulltime topinkomen op het internet en is daarmee de aangewezen persoon om zijn kennis op jou over te brengen.

Jacko Meijaard, verdient gemiddeld €7.500 per maand

Jacko MeijaardJacko Meijaard verdient namelijk al jaren gemiddeld minimaal €7.500 per maand en is daarmee de ideale persoon om jou te leren hoe je dit ook voor elkaar kunt krijgen.
Toen Jacko stopte met school en vertelde dat hij zijn geld wilde gaan verdienen op internet verklaarde iedereen hem voor gek, maar nu jaren later willen juist deze mensen van hem leren hoe hij dit doet.
Hoewel hij hier veel voor aan de kant moest zetten en vaak heeft getwijfeld of het hem zou lukken is hij blijven doorgaan en plukt daar nu de vruchten van.
Doordat hij door bleef gaan met zijn websites verder op te bouwen en uit te breiden gingen deze sites op een gegeven moment geld opleveren, waardoor hij uiteindelijk een volledig online inkomen heeft opgebouwd.
Om hier een echt bedrijf van te maken heeft hij Internetsuccesgids.nl opgericht om ook anderen te leren hoe je op een eenvoudige manier (veel) geld kunt verdienen op het internet.
Ok, toegegeven hij verdient hier zelf ook een leuk maandinkomen mee, maar dat mag ook. Immers dit is precies wat hij jou ook wil leren.

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate MarketingVraag jij je af wat affiliate marketing precies is? Affiliate marketing is het promoten van een product van een ander waarmee jij bij elke geslaagde verkoop een deel van de opbrengst krijgt.
Je kunt deze commissies verdienen door het promoten van fysieke producten, zo kun je praktisch alles helpen verkopen van grote internetwinkels als: Bol.com, Coolblue en Media Markt.
Waar je bij het promoten van fysieke producten meestal een commissie krijgt van 5 – 10% is het in veel gevallen veel lucratiever om digitale producten te promoten omdat je hier soms zelfs 50 of 60% van verkoopprijs krijgt.
Deze digitale producten zijn vaak eBooks of online cursussen waarin je leert gezonder te leven, eten, trainen of een gezondheidsprobleem op te lossen.
Je kunt digitale producten makkelijk promoten door je aan te melden voor één van de affiliate campagnes van bekende affiliate marketing bedrijven als: PayPro, Daisycon of TradeTracker.
Deze campagnes promoot je vervolgens op je zelfgemaakte website(s), YouTube-kanaal of social media.

Affiliate Marketing Revolutie

Het zelf maken van een website of opbouwen van een YouTube-kanaal en social media klinkt misschien eng, maar het is juist onder andere dit wat je gaat leren in de Affiliate Marketing Revolutie.
Jacko leert je in 7 modules van A tot Z uit hoe je een affiliate website maakt zonder technische kennis en deze uitbouwt tot een ware geldmachine.
Als je het zaadje van deze geldboom (website) hebt gepland is het tijd om deze regelmatig water te blijven geven (wekelijks artikelen toevoegen) zodat deze site steeds meer body krijgt en meer bezoekers gaat trekken.
Deze bezoekers wil je natuurlijk gratis krijgen uit Google en daarom is het belangrijk om je website goed op te bouwen en de juiste woorden te gebruiken om steeds hoger in de zoekmachine te gaan komen.
Het is juist op dit gebied waar Jacko een expert is en zijn kennis in de video’s op jou over wil dragen, want hij weet als geen ander hoe belangrijk SEO (search engine optimization / zoekmachine optimalisatie) om bezoeker naar je website te trekken en dus geld te gaan verdienen.
In de trainingsvideo’s legt Jacko Meijaard je met zijn rustige stem en op een duidelijke manier uit hoe je je eigen affiliate website begint.
Check de video hieronder voor kleine impressie van wat je te wachten staat als je besluit om met de affiliate marketing revolutie aan de slag te gaan. (Het ledengedeelte en de video’s zijn afgelopen jaar overigens wel vernieuwd)

Internetsuccesgids.nl Forum

Als je een digibeet bent en denkt: “Dit gaat mij nooit lukken!”, dan kan ik je geruststellen, want op het uiterst actieve forum krijg je altijd antwoord op elke vraag en is iedereen bereid hulp te bieden.
Het Internetsuccesgids.nl Forum is daarmee in korte tijd uitgegroeid tot de grootste online community op internet op het gebied van online marketing.
Met meer dan 3.500 leden en bijna 25.000 berichten (september 2017) is dit het de grootste bron van kennis die je maar kunt vinden op het gebied van geld verdienen op internet.
Maar het is vooral voor jou als beginnende affiliate marketeer de ideale vraagbaak en kennisbank om jou met al jouw problemen te helpen.
Bovendien leer je ontzettend veel als je een half uurtje gaat rondneuzen op het forum zonder zelf daadwerkelijk actief deel te nemen in de topics.
Internetsuccesgids forum screenshot
 

Is de AMR de investering waard?

Ja! Ik ben ervan overtuigd dat de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) de kleine investering van slechts €47,- meer dan waard is.
Als je namelijk nu begint, net als ik heb gedaan, dan kun je deze investering er binnen 2 maanden alweer uit hebben (of sneller) als je de instructievideo’s goed opvolgt.
Wanneer je eenmaal die eerste commissie hebt verdiend dan wordt het bijna een verslaving om steeds aan je site te werken en blogs te schrijven om steeds meer geld binnen te harken.
Hoewel je misschien denkt dat de concurrentie moordend is blijkt dit niet zo te zijn. Ok, in bijvoorbeeld de categorieën van afvallen, fit worden en gezond leven zul je iets meer moeite moeten doen om jouw pagina naar de eerste pagina van Google te loodsen.
Echter je zult merken dat dit zeker wel mogelijk is en dat de concurrentie in andere markten in Nederland vaak te verwaarlozen is en dat het opzetten van een succesvolle website aan de hand van Jacko’s trainingen niet moeilijk is.
Het belangrijkste is namelijk dat je volhoudt en door blijft gaan waar anderen zullen stoppen, dan zul je merken dat je website vroeg of laat geld gaat opleveren.

Persoonlijke begeleiding met de Internet Masterclass

Internet MasterclassAls je denkt dat de reguliere Affiliate Marketing Revolutie niet voldoende is om jou naar een online topinkomen te leiden dan kun je ook kiezen voor de Internet Masterclass.
In deze masterclass (een afgesloten ledengedeelte op het forum) krijg je persoonlijke begeleiding van Jacko en andere experts op dit vakgebied.
Je betaalt hier echter wel iets meer voor, want de Internet Masterclass kost €147 euro. Dit klinkt erg veel, maar als je jouw site binnen de kortste keren tot een succes weet te maken heb je dit er binnen een paar verkopen alweer uit.
In dit persoonlijke coaching programma krijg je advies op maat en wordt je stap voor stap geholpen om jouw website(s) tot een online succesverhaal te maken.
Ik wil je echter aanraden om met de normale Affiliate Marketing Revolutie te beginnen omdat dit in principe genoeg moet zijn omdat hierin alles haarfijn en duidelijk stap voor stap wordt uitgelegd.
Pas als dan blijkt dat je het toch niet zo makkelijk onder de knie krijgt als je dacht of als je sneller geld wilt verdienen dan je op eigen kracht dan kun je altijd nog de Internet Masterclass aanschaffen.

Conclusie: 9/10

Na de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd te hebben verdien ik ook inderdaad geld op het internet met deze website waar je nu naar kijkt en een aantal andere sites.
Het is dus echt geen fabeltje dat geld verdienen op internet onmogelijk is en met de AMR van Jacko Meijaard krijg je alle tools aangereikt om zelf ook een website op te zetten waarmee je elke dag geld verdient.
Omdat de uitleg in de video’s erg duidelijk is en je letterlijk aan de hand wordt genomen geef ik de Affiliate Marketing Revolutie een dikke vette 9 omdat ik met eigen ogen heb gezien en zie dat het werkt en dat je daadwerkelijk op deze manier geld kunt verdienen.

Niet-goed-geld-terug garantie (+ Kortingslink!)

Geld verdienen op internetAls jij dit artikel helemaal gelezen hebt tot waar je nu bent dan is de kans groot dat jij ook geld wilt verdienen op het internet.
Dan heb ik goed nieuws voor je, want hieronder kun je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen via onze exclusieve kortingslink!
Weet dat je geen enkel risico loopt, want dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als het toch niet iets voor jou blijkt te zijn.
Dit kan ik me echter niet voorstellen, want iedereen kan een succesvolle affiliate marketeer worden als je simpelweg de stappen uit de video’s nauwkeurig opvolgt.
Wacht dus niet langer, klik op de exclusieve kortingslink hieronder en begin met de training en zorg ervoor dat je nooit meer een lege portemonnee hebt.
Ruim 2.500 tevreden cursisten gingen je al voor en verdienen nu geld op internet met affiliate marketing.

JA! IK WIL NU BEGINNEN MET GELD VERDIENEN!

Ruim 2.500 mensen verdienen inmiddels geld op het internet dankzij de AMR!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.